در حالی که بعد از انتخابات اخیر حدود 10 روزنامه و مطبوعه توقیف یا لغو مجوز شده اند،وزیر ارشاد اذعان کرد:«توقیف‌روزنامه راه برخوردباجنگ‌نرم نیست.»

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی در حاشیه همایش استراتژی رسانه‌های داخلی مقابل جنگ نرم گفت:«کار ما حمایت از مطبوعات و رسانه‌هاست؛ اینکه باید با جریان جنگ نرم رویارویی شود را همه پذیرفته‌اند اما در شیوه مقابله با این جنگ باید تقسیم کار صورت گیرد همان‌طور که در جنگ تحمیلی کارها تقسیم می‌شد. در این نبرد نیاز به همدلی افراد اندیشیمند و دلسوز هستیم زیرا ما از نظر عِِده و عُده و تجهیزات از غربی‌ها کمتر داریم.

خود اهالی مطبوعات می‌توانند تقسیم کار را انجام دهند ولی همایش‌هایی مثل امروز برای تبیین اهداف برگزار می‌شود، بعد از آن هر کس می‌تواند کاری که توان انجامش را دارد در این مبارزه صورت دهد و در دفاع از ایران کمک کند.»

او با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های کشور آمریکا در امور رسانه‌ای برای جنگ نرم با ایران گفت:«این نوع سرمایه‌گذاری‌ها با توجه به افزایش تعداد رسانه‌های آنان و نیز بنگاه‌های خبری که دارند، مشهود است و طی آن سعی دارند بر افکار عمومی تاثیر بگذارند. در این راستا از عواملی که بعضا متاسفانه ایرانی هم هستند بهره می‌گیرند. البته این تنها بخشی از هزینه واقعی است که مصرف می‌شود زیرا در حال حاضر تمام توجه غرب به ویژه آمریکا به ایران است تا به هر طریق ممکن به ایران لطمه بزند.»

حسینی در مورد توقیف روزنامه‌ها و اینکه آیا راهکاری برای جنگ نرم است یا خیر؟ گفت:«توقیف به هیچ‌وجه راهکار نیست بلکه حمایت از مطبوعات راهکار اصلی است. همانطور که در کشورهای غربی روز به روز تعداد رسانه‌ها افزایش می‌یابد ما نیز متناسب با سلایق و اقشار گوناگون جامعه باید سایت، خبرگزاری، روزنامه و نشریه داشته باشیم که جوابگوی نیازها باشد.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود:«در دوره‌ی جدید سعی در تعامل همیشگی بوده تا فاصله‌ای بین معاونت مطبوعاتی و امور اطلاع رسانی و رسانه‌ها نباشد. در برخی مقاطعی که بعد از انتخابات کشور دچار مشکلاتی بوده است لازم بود بعضی اوقات تذکراتی داده شود زیرا ما باید جوابگوی مردم باشیم که از ما می‌پرسند چرا اقدامی در برابر اینگونه مطبوعات صورت نمی‌گیرد، البته امیدواریم شرایط بهتر شود.»

او همچنین اظهار کرد:«در ماه گذشته شاهد بودیم کسانی که با ایران مشکل دارند و در خارج از کشور هستند در مطبوعات داخلی ما چهره‌سازی و اسطوره‌سازی می‌شوند. مطبوعات در جریان هستند که اگر بخواهند مصالح نظام را در نظر بگیرند نمی‌توانند از کسانی که با نظام مشکل دارند چنین چهره‌های بسازند و خبررسانی کنند.»

حسینی در پایان به برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای خبرنگاران خبر داد و گفت:«در این کلاس‌ها سعی داریم سطح آگاهی و دانش این قشر را افزایش دهیم زیرا برخی از اشکالات و اتفاقات امروز در مطبوعات سهوی است که با آموزش رفع می‌شود.»

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 40046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فیلم ساز IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
    0 0
    شاید راه ساده مبارزه با جنگ نرم صداقت است کلمه ای که این روزها خریداری ندارد و امیدو بارقه ای حتی ناچیز از صداقت نمی توان یافت