به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ روح الله نوروزی در حاشیه برگزاری اولین همایش تجلیل از استادان گروه بین المللی ایمپلنت آی تی آر گفت: ارتباط نزدیک و علمی دندانپزشکان کشورمان با همکاران خود در سایر کشورهای جهان موجب شده است تا هم اکنون بالغ بر 130 عضو اصلی و عضو ارشد (فلو) با گروه علمی بین المللی ایمپلنت (آی تی آی) همگام و از آخرین دستاوردهای درمان های نوین دندانپزشکی به واسطه ایمپلنت های پیشرفته بهره گیرند.
نوروزی گفت: امروزه هدف دانش ایمپلنت فقط برقراری امکان کاشت دندان در فک بیماران نیست ، بلکه حذف جراحی های وسیع و طولانی مدت ، رفع عوارض احتمالی ، بهره گیری مادام العمر از دندان جدید، تامین زیبایی و دوام دندان جایگزین ، از اهداف مهم متخصصان در این رشته تخصصی و فوق تخصصی است.
او گفت: امروزه نوع آلیاژ به کار رفته در ایمپلنت های مورد تایید، به گونه ای است که بیشترین هماهنگی و ارتباط را با نسوج افراد برقرار، تا در کوتاهترین زمان، امکان بهره مندی از دندان مهیا شود. به عنوان مثال ایمپلنت استرومن (اس ال ای) اکتیو قادر به پیوستن با استخوان های فک بیماران با استخوان های فک بیماران دیابتی در کوتاه ترین زمان ممکن است.
این کارشناس تجهیزات دندانپزشکی گفت: تفاوت وضعیت و قطر استخوانی بیماران و نوع عارضه فقدان دندان آنان همچنین تامین زیبایی براساس نیاز افراد از یک سو و بیماری های زمینه ای و سن افراد افراد از سوی دیگر مهمترین نکاتی است که باید اعضا گروه علمی بین المللی ایمپلنت (آی تی آی) به آن توجه کنند تا از نظر علمی و اجرایی مورد تایید مراجع ناظر بر عملکرد این گیرد.
نوروزی با بیان اینکه هر سال تعداد انگشت شماری از استادان عضو گروه بین المللی ایمپلنت های دندانی به عنوان عضو ارشد (فلو) از سوی مرجع گروه شناخته و معرفی می شوند تا آموزش های لازم را به همکاران خود در سراسر جهان ارایه دهند، گفت: تا قبل از پایان سال 2016 میلادی ایران به عنوان قطب ایمپلنتولوژی در دندانپزشکی منطقه در امر آموزش ، پژوهش و درمان باشد.
دبیر اجرایی گروه علمی بین المللی ایمپلنتولوژی گفت: همایش یک روزه آی تی آی فلو، با هدف آشنایی بیشتر دندانپزشکان با گروه علمی بین المللی مذکور و برای نزدیک شدن به دستاوردهای علمی روز جهان و ارتباط با همکاران خارجی خود برگزار شده است.
در این همایش یک روزه که صبح جمعه (یکم اسفند) در هتل المپیک تهران برگزار شد.
۴۷۴۷
نظر شما