وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: رنجی که پدران و مادران شهدا کشیده‌اند، باید ثبت شود

محمدمهدی اسماعیلی، با تاکید بر این‌که رنجی که پدران و مادران شهدا برای اعزام فرزندان‌شان به جبهه کشیده‌اند، باید ثبت شود، از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ناشران دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با جمعی از ناشران دفاع مقدس، دیدار کرد.

او در بخشی از این دیدار گفت: «این وزارتخانه در راستای افزایش تولیدات ادبی در حوزه دفاع مقدس، آمادگی همکاری با ناشران دفاع مقدس را دارد و از تولیدات ادبی این حوزه حمایت صددرصدی می‌کند.»

اسماعیلی ادامه داد: «برای این همکاری و مشارکت در صورت نیاز می‌توان ستادی در این زمینه نیز تشکیل داد تا با برنامه‌ریزی، مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه ادبیات دفاع مقدس در داخل و خارج از کشور عملیاتی شود.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان این‌که در حوزه دفاع مقدس، کارهای روی زمین‌مانده زیادی وجود دارد، گفت: «ضروری است به موضوع دفاع مقدس از دیدگاه پدران و مادران شهدا توجه شود.»

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: «در حوزه دفاع مقدس نیاز به تولید آثار و فعالیت‌های بیشتری داریم و آثار در این زمینه باید به بیش از ۱۰۰ برابر برسد. دفاع مقدس، بُرش‌های مختلف و نیروهای عاملی همچون بسیج، سپاه و ارتش داشت که می‌توان از هر منظر به تولیدات متفاوت در این زمینه پرداخت. هم‌اکنون در مرکز اسناد انقلاب اسلامی، نزدیک به ۶۰ جلد اسناد نیروی زمینی ارتش منتشر شده است، همچنین سهم نیروهای هوایی ارتش در ماه‌های اول جنگ بی‌نظیر است که می‌تواند ایده شکل‌گیری محتوای بی‌نظیری در این زمینه شود.»

او با تاکید بر این‌که رنجی که پدران و مادران شهدا برای اعزام فرزندان‌شان به جبهه کشیده‌اند، باید ثبت شود، گفت: «هم‌اکنون ۳۳ سال از جنگ می‌گذرد و نسلی که درگیر جنگ بوده‌اند بالای ۶۰ سال سن دارند، از سوی دیگر بر اساس آماری که به‌تازگی دریافت کردم، بیش از ۸۰ درصد از پدر و مادر شهدا فوت کرده‌اند، که این موضوع اهمیت پراختن به این امر را دو چندان می‌کند.»

اسماعیلی با اشاره به لزوم اختصاص دودرصد بودجه دستگاه‌ها به امور فرهنگی، تاکید کرد: «در بودجه امسال، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی مجاز شدند دودرصد از بودجه خود را در حوزه‌های فرهنگی، سینمایی و ناشران هزینه کنند. بنابراین در این زمینه می‌توان برنامه‌ریزی کرد که به عنوان مثال ۲۰۰ اثر شاخص دفاع مقدس، ترجمه کنیم.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با تاکید بر این‌که در حوزه افزایش آثار دفاع مقدس، باید کار قوی، مُتقن و باکیفیت انجام دهیم، افزود: «در این زمینه هیچ محدودیتی وجود ندارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همه‌گونه آمادگی دارد و اگر ظرفیت ناشران ۱۰۰ برابر باشد، این ظرفیت در این وزارتخانه هم ۱۰۰ برابر می‌شود. اما ناشران باید برنامه دقیق سه تا چهارساله‌ای را ارائه دهند.»

او در پایان گفت: «بودجه و امکانات کم اما فضا و مطالبه زیاد است اما با برنامه‌ریزی و تنظیم درست اهداف باید به این برنامه‌ها عمل کرد. همچنین پیوست رسانه‌ای قدرتمندی در این زمینه باید گنجانده شود. انقلاب اسلامی با پیام‌های جهانی و انسانی در دنیا در غربت است و دشمنان هر طور بخواهند ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی را ترویج می‌دهند، بنابراین هر چقدر آن‌ها قوی باشند، ما هم باید به درستی عمل و هزینه کنیم.»

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 408108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =