مهار روان آب‌ها در استان مازندران مورد غفلت قرار گرفته است

استاندار مازندران گفت: متاسفانه مهار آب‌های روان در استان مورد غفلت قرار گرفته و تنها 9 درصد این آب‌های روان در استان مهار می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین منطقه مازندران، ربیع فلاح جلودار در مراسم اولین نشاء مکانیزه برنج کشور در شهرستان آمل با بیان اینکه باید به تنگناها و آسیب‌هایی که به توسعه کشاورزی مازندران لطمه وارد می کند جلوگیری کنیم گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز در زمین‌های زراعی و باغی از جمله آسیب‌هایی ست که به مازندران آسیب جدی وارد می کند.

تولید 40 درصد برنج کشور در مازندران

وی ادامه داد: خوشبختانه جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در دولت یازدهم به صفر رسیده و ما توانسته‌ایم در این بخش با متصرفان برخورد قاطعانه داشته باشیم.

استاندار مازندران اظهار کرد: مازندران با  زیر کشت بردن  210 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به کشت برنج نشان داد که با جدیت به کار کشاورزی مشغول است و از این رو باید بر مکانیزه کردن فعالیت های کشاورزی بیشتر از گذشته توجه کرده و توسعه دهیم.

وی افزود: با مکانیزه کردن هزینه تولید کاهش یافته و حضور جوانان تحصیلکرده در عرصه کشاورزی پررنگ تر می شود.

تنها مهار 9 درصد روان آب ها در مازندران

وی خاطرنشان کرد: واردات برنج در سال‌های گذشته مشکلاتی را برای کشاورزان برنجکار  بوجود آورده که باید حمایت های لازم را از کشاورزان مازندرانی به عنوان قطب کشاورزی کشور انجام دهیم.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه تامین نهاده های کشاورزی و قطعات ماشین آلات بخش کشاورزی در دستور کار قرار گیرد، گفت: نهاده‌های کشاورزی باید به وفور در سطح استان در اختیار کشاورزان قرار گیرند.

فلاح با بیان اینکه متاسفانه مهار روان آب‌ها در استان مورد غفلت قرار گرفته است، افزود: تنها 9 درصد روان آب‌ها در استان مهار می شود.

افزایش سطح زیرکشت مکانیزه در دستور کار قرار گیرد

وی ادامه داد: با توجه به بارش‌های زیادی که در استان شاهد هستیم اما در بخش آب شرب از متوسط میانگین کشوری پایین تر هستیم.

استاندار مازندران اظهار کرد: از 210 هزار هکتار زمین های کشاورزی 60 هزار هکتار زیر کشت مکانیزه رفته که نباید بسنده به این میزان کنیم و باید تلاش های بیشتری برای افزایش کشت مکانیزه در استان صورت گیرد.

فلاح یاداور شد: در سال جاری تولید محصولات باغی افزایش 70 درصدی پیدا خواهد کرد که از اکنون باید به فکر صادرات 400 تا 500 هزار تنی در بخش مرکبات باشیم.

 

کد خبر 408625

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =