اقدام عجیب شهرداری تهران همزمان با آغاز نمایشگاه کتاب

همزمان با آغاز به کار نمایشگاه کتاب تهران بنرها و تبلیغات محیطی این شهر در اقدامی عجیب توسط شهرداری تهران از سطح شهر جمع آوری شده‌اند.

تسنیم گزارش داد: شهرداری تهران در اقدامی عجیب همزمان با آغاز به کار نمایشگاه کتاب تهران بیلبوردها و بنرهای تبلیغاتی این نمایشگاه را از سطح شهر جمع کرده است. طبق گفته مسئولان بنا به توافق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی نمایشگاه کتاب می‌بایست تا ایام برگزاری نمایشگاه در سطح شهر باقی می‌ماند، اما گویا این امر تا کنون محقق نشده است.

در سال‌های اخیر انتقادات و گلایه های بسیاری از اهالی فرهنگ به این مسأله اختصاص دارد که تبلیغ کتاب و کتابخوانی در سطح کشور بسیار ضعیف است. در حالی که انواع و اقسام محصولات از چیپس و پفک گرفته تا برندهای مختلف ساعت، لوازم آشپزخانه، لوازم آرایشی و غیره در سال‌های اخیر هم در صدا و سیما و هم در سطح شهر کلیه فضاهای تبلیغاتی را به خود اختصاص داده‌اند، اما کتاب همچنان سهمی جدی در تبلیغات ندارد.

اکنون در اردیبهشت ماه که فصل کتاب و کتابخوانی نام‌گذاری شده و سال جدید ناشران به شمار می‌رود، تبلیغات نمایشگاه کتاب تهران نیز از سطح شهر جمع آوری شده است و این با انتقاد ناشران و نویسندگان مواجه شده است.

امیرمسعود شهرام نیا قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران در این باره اذعان می‌کند که شهرداری تهران طبق قرارداد قبلی می‌بایست تا پایان ایام نمایشگاه بیلبوردها و بنرهای تبلیغاتی مرتبط با کتاب و نمایشگاه را در سطح شهر حفظ می‌کرد، اما در طرح «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» که قرار بوده تصاویر بیش از 1500 تابلوی نصب شده در خیابان‌های تهران جایگزین تبلیغات شهری شوند، اشتباهاً پوسترها و بنرهای تبلیغاتی نمایشگاه کتاب نیز جمع آروی شده است. ما مراتب را به شهرداری اطلاع داده‌ایم و قرار است بنرها و تبلیغات نمایشگاه کتاب تهران دوباره به جای خود بازگردند.

به نظر می‌رسد طرح «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» که طرحی خوب و مورد پسند هنرمندان تجسمی است و اقدام مثبت شهرداری در حمایت از آثار هنری و تبلیغ آثار هنرمندان عرصه تجسمی کشور به جامعه نیز تصور می‌شود، می‌توانست در زمانی بعد از نمایشگاه کتاب در دستور برپایی قرار گیرد تا خیز شهرداری در حمایت تبلیغی از آثار هنری و ادبی در برابر یکدیگر قلمداد نشود.

تبلیغ کتاب یکی از زنجیره‌های مفقودشده چرخه کتاب و کتابخوانی در چند سال اخیر است که همواره به دلیل نبود پشتوانه مالی صنعت نشر جامعه از آن محروم شده و کالاهای تبلیغاتی و سودآور تجاری جای آن را در تبلیغات گرفته اند.

6060

 

کد خبر 414740

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۸
    14 3
    کلا یک کار بی نقص از شهرداری ندیدیم که تر و تمیز بدون مشکل انجام بشه۰۰۰ البته کار نگارخانه به وسعت شهر کار عالی است
    • حمید A1 ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
      1 4
      چرا معتقدید که کار خوبی است؟ مگر یک راننده فرصت دارد بایستد و جزییات یک اثر هنری را تماشا کند؟ جای آثار هنری در خیابان نیست که باعث از بین رفتن تمرکز رانندگان و تصادف آن‌ها شود.
  • بروبابا IR ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۸
    8 7
    قشتنگ ترین حرکت شهرداری....کلیم لایک... کتاب خوانی احتیاج به تبلیغ نداره..فرهنگ میخواد..
  • بی نام A1 ۲۰:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۸
    9 1
    این طرح «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» خیلی جالبه. البته درباره ی موضوع این خبر بهتره که بعد از نمایشگاه پوسترهاش عوض یشه.
  • سعید IR ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۸
    13 6
    طرح نگارخانه ای به وسعت یک شهر شاید درنگاه اول بسیار مثبت باشه ولی آیا نصب چنین تصاویری که غالبا نیاز یه دقت و جلب توجه مخاطب داره در سطح اتوبان های شهری موجب افزایش آمار تصادفات نمی شه؟؟
  • بی نام IR ۰۳:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
    2 8
    خوب حالا که اینجوریه ما هم کتاب نمی خوانیم.
  • تحلیلگر امور مربوطه IR ۰۵:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
    3 1
    طرح "نگارخانه ای به وسعت یک شهر" فوق العاده ست.
  • مریم A1 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۹
    5 1
    دوست عزیز برای فرهنگ سازی تبلیغ هم تاثیر چشم گیری دارد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین