به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ علی اوسط هاشمی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: جهتگیری فعالیتهای مسئولان سیستان و بلوچستان در سال جاری فرهنگی، اجتماعی و آموزشی است که امیدواریم با همدلی و همزبانی بتوانیم در این مسیر به موفقیت دست یابیم.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: مشکل بیسوادی در این استان یک بحران جدی است، لذا باید تلاش کنیم به شاخص ملی در این زمینه برسیم و براساس برنامهریزیهای انجام شده قرار است ظرف مدت 4 سال به شاخص ملی در بحث باسوادی دست یابیم که این امر اراده و پشتیبانی ملی را میطلبد.
این مسئول ادامه داد: در بعضی از مناطق سیستان و بلوچستان، رشتههای علوم پایه وجود ندارد و دانشآموزان به اجبار به سمت علوم انسانی سوق مییابند که این خود از ترویج مهارت و حرفه کاسته و به بیکاری دامن میزند.
وی با تاکید بر اینکه باید در سهمیه استخدامی جدید آموزش و پرورش به رشتههای علوم پایه توجه شود، گفت: مهمترین بخش نیروی انسانی و کادر آموزش و پرورش است که باید بهگونهای باشد که تنوع سلایق دانشآموزان را پاسخ دهد.
هاشمی گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان به سمت صنعتی شدن در حرکت است، باید آموزش و پرورش را به این سمت هدایت کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: از فرصت جذب 5 هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش، انتظار داریم، یک سوم آن به سیستان و بلوچستان اختصاص یابد تا بتوانیم به شاخص ملی در موضوع باسوادی دست یابیم.
این مسئول به پراکندگی و وسعت سیستان و بلوچستان، خواستار ایجاد دانشگاه پردیس فرهنگیان در جنوب سیستان و بلوچستان شد تا معلمان مشکل ایاب و ذهاب نداشته و به راحتی در راستای ارتقای دانش خود اقدام کنند.
وی با اشاره مشکلات فرهنگیان در سیستان و بلوچستان گفت: مجتمعهای رفاهی، فرهنگی برای فرهنگیان در این استان افزایش یافته و پرداختی آنها نیز به نسبت معلمان سایر مناطق باید متفاوت باشد.
هاشمی ادامه داد: با توجه به اینکه فاصله مدارس در مناطق محروم و روستاها تا مدارس بسیار زیاد است، احداث مدارس شبانهروزی و روستامرکزی ضروری به نظر میرسد که انتظار داریم به این موضوع نیز به صورت ویژه توجه شود.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی منطبق با آرایش جمعیت سیستان و بلوچستان صورت نگرفته و 200 هزار متر فضای آموزشی جدید در این استان مورد نیاز است.
این مسئول اضافه کرد: دانشآموزان سیستان و بلوچستان از امکانات تفریحی و اردویی بیبهره هستند که امیدواریم وزیر آموزش و پرورش، ترتیبی اتخاذ نمایند که در شهرستان چابهار یک اردوگاه ملی ایجاد شود تا علاوه بر دانشآموزان استان، دانشآموزان سایر نقاط کشور نیز برای اردو به این منطقه سفر کنند.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری از سوءتغذیه در اولویت کار ما قرار دارد، گفت: آموزش و پرورش باید در این زمینه همکاری کرده و موضوع تغذیه رایگان به دانشآموزان این مناطق را مدنظر قرار دهد.
۴۷۴۷
نظر شما