رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: تعداد پروژه‌های نیمه تمام مازندران چند برابر شده و تخصیص اعتبارات بالغ بر 10 سال طول می‌کشد.

 

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین  منطقه استان مازندران، امیدعلی پارسا امروز 11 خردادماه 94 در نخستین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به عنوان راهبرد توسعه در سطح کشور و استان‌ها مدیریت می‌شود.

وی ادامه داد: سخنگوی دولت برای روسای مدیریت برنامه‌ریزی استان‌ها، راهبری توسعه استان‌ها، قانون‌گرایی و عدالت‌محوری را صادر کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران، فرهنگ توسعه را ارتقای کمی و کیفی سطح زندگی عامه مردم دانست و افزود: وظیفه‌مندی دولت ایجاد بستر و فضای کسب و کار مناسب است.

پارسا با بیان اینکه  اگر اقتصاد کشور 7 تا 8 درصد رشد نکند اهداف سند چشم‌انداز توسعه محقق نخواهد شد و باید راهکاری برای تولید ناخالص داخلی استان و رسیدن به رشد 8 درصد داشته باشیم، گفت: نرخ رشد اقتصادی برای سال جاری 2.5 درصد پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: لازمه ایجاد فضای کسب و کار برای بخش غیر دولتی، دستیابی به رشد 8 درصدی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران ادامه داد: قواعد فضای کسب و کار و مجموعه فرآیندهای استان باید روشن و شفاف باشد تا سرمایه‌گذارانی که وارد استان می‌شوند اولویت اصلی استان را بدانند.

پارسا اظهار کرد: سهم بخش اعتبارات استانی در کل کشور کمتر از 10 درصد بوده که جایگاه مازندران در این میان مطلوب است.

وی افزود: سهم اعتبارات استانی از کشور 4 درصد و سهم تولید ناخالص داخلی 4 درصد است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با بیان اینکه تعداد پروژه‌های نیمه تمام کشور چندین برابر شده و تخصیص اعتبارات بالغ بر 10 سال طول می‌کشد، گفت: قدرت خرید مردم در جامعه شهری و روستایی از 84 به 92 کاهش یافته و قدرت خرید مردم در جامعه روستایی 6 درصد و شهری 3 درصد کاهش یافته است.

پارسا اظهار کرد: بودجه سال 94 در حالی تنظیم می‌شود که درآمد ارزی کشور جالب نیست و بیش از 80 درصد کارها هزینه‌ای و کمتر از 20 درصد ساخت‌وساز و عمرانی انجام می‌شود.

وی افزود: جهت‌گیری دولت در سال 94 به سمت کاهش هزینه‌های جاری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با بیان اینکه 85 درصد کارها به صورت ملی تصمیم‌گیری می‌شود و کمتر از 15 درصد به صورت استانی است، گفت: انجام کارهای سرمایه‌بر به صورت ملی تعریف شده است.

پارسا به برنامه‌های آمایشی استان اشاره کرد و عنوان داشت: در برنامه ششم توسعه استان، برنامه‌های عملیاتی برای اجرای رفع چالش اساسی توسعه استان در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه منابعی که به عنوان سقف درآمدی برای دستگاه‌های اجرایی تخصیص داده می‌شود 85 درصد است، گفت: به دنبال خلاقیت، نوآوری و سرمایه‌گذاری بخش‌ خصوصی در استان هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران با اشاره به اینکه تمامی پروژه‌های عمرانی استان اولویت‌بندی می‌شود، اظهار کرد: 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه تمام در استان نیاز است.

پارسا اظهار کرد: اعتبارات هزینه‌ای در کشور 20.7 درصد و در مازندران 21.4 درصد از کل اعتبارات است.

 

 

 

کد خبر 421923

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین