معاون استاندار یزد خواستار تامین اعتبار لازم برای مقابله با بیماری سالک شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: ارتقاء شاخص های بهداشت و درمان از اسناد افتخارآمیز نظام ماست که مورد تایید سازمان های بین المللی نیز قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، ستاد استاني كنترل و كاهش بيماري سالك صبح امروز سه شنبه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار يزد، مديران كل امور اجتماعي و فرهنگي و دفتر شهري و امور شوراهاي استانداري، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي(ره) و افراد عضو اين ستاد در سالن شهيد موحدين برگزار شد.


معاون استاندار یزد در اين جلسه با قدرداني از اقداماتي كه در زمينه كنترل و درمان بيماري سالك در استان صورت گرفته اظهار داشت: وظيفه و مسئوليت ما تأمين سلامت جسمي و مهم تر از آن تأمين سلامت رواني مردم است و بايد همه تلاش و كوشش خود را در اين راستا انجام دهيم.


محمدعلي طالبي ادامه داد: خوشبختانه با اجراي طرح جامع تحول سلامت در دولت تدبير و اميد اتفاقات بسيارخوب در حوزه بهداشت و درمان رخ داده و مردم نيز از اجراي اين طرح رضايت داشته اند و اين از افتخارات دولت یازدهم است.


وي افزود: بروز بعضي از بيماري ها مانند بيماري سالك و افزايش برخي مشكلات در حوزه بهداشت و درمان، جامعه را دچار نگراني مي كند و جدا از تبعات جسمي به نوعي امنيت رواني جامعه را نيز دچار آسيب مي كند و احساس امنيت در حوزه سلامت را از بين مي برد.


طالبي گفت: بيماري سالك در شرح وظايف دستگاههاست تا در كنترل و درمان آن اقدامات لازم را انجام دهند و به لحاظ اعتباري هم مبلغ خواسته شده از طرف دانشگاه علوم پزشكي و مركز بهداشت استان مبلغ بالايي نيست و در حوزه استانداري، شهرداريها و دهياريها امكان اين تأمين اعتبار وجود دارد تا مناطق و شهرستانهاي آلوده از اين بيماري پاكسازي شود.

 

فراهم نمودن حداقل ها براي تأمين سلامت شهروندان در بافت تاريخي

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: طبق گزارش مركز بهداشت استان يكي از كانونهاي بيماري سالك در شهر يزد بافت تاريخي است كه ضرورت دارد اين بافت را به عنوان يك كانون زندگي حفظ كنيم و حداقل ها را براي تأمين سلامت شهروندان در بافت تاريخي فراهم نمایيم.

طالبي ادامه داد: نكته مهم ديگر اين كه گردشگران از نقاط مختلف جهان براي بازديد از آثار ميراث فرهنگي استان در بافت تاريخي حضور مي يابند و بايد براي سلامت جسمي، رواني و امنيت اجتماعي گردشگران خارجي در مدت حضورشان در اين بافت تلاش كنيم.


در ابتداي اين جلسه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي شهيدصدوقي(ره) به اقدامات صورت گرفته براي کنترل بيماري سالك اشاره كرد و گفت: آموزش نكات بهداشتي و آگاهي جامعه از مهمترين اقدامات براي جلوگیری از شيوع اين بيماري است.
محمد حسن لطفي اظهار داشت: وجود بافت هاي فرسوده و مخروبه در مناطق شهري، مشكلات جمع آوري زباله به ويژه در بافت هاي قديمي شهري، وجود نخاله هاي ساختماني در سطح شهر، وجود پوكه هاي قنات ها، كمبود اعتبار براي مبارزه با بيماري سالك از جمله مشكلات و چالش ها در مبارزه با بيماري سالك است.

کد خبر 424269

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین