به گزارش خبرآنلاین آذربايجان غربي، عليرضا رادفر در نشست با مديران و نمايندگان موسسات قرآني و جمعي از مديران سازمان هاي فرهنگي استان كه در محل استانداري برگزار شد، با تاكيد بر اينكه دولت از توسعه و ترويج فعاليت هاي سازمان هاي مردم نهاد بويژه سمن هاي فعال در حوزه قرآن و فعاليت هاي ديني حمايت مي كند، افزود: امروز هجمه هاي زيادي از سوي استكبار عليه دين مبين اسلام و قرآن كريم وجود دارد و استكبار سعي دارد با سناريوهاي مختلف كه از جمله آنها مي توان به تشكيل گروهك تروريستي تكفيري داعش در منطقه اشاره كرد، در اعتقادات و آموزه هاي ديني جوامع اسلامي انحراف ايجاد كند.
وي ادامه داد: لذا در اين شرايط حساس، بايد هوشيارانه عمل نماييم و با برنامه ريزي و توسعه و ترويج فعاليت هاي ديني و قرآني و همچنين گسترش موسسات قرآني در جامعه به همراه ارتقاي بينش اسلامي و تعميق شناخت مردم نسبت به معارف اسلامي و قرآني، توطئه هاي دشمنان و استكبار جهاني را عليه اسلام ناب محمدي و قرآن كريم خنثي نماييم.
معاون استاندار در بخش ديگري از سخنان خود با استماع مسائل و مشكلات موسسات قرآني در استان گفت: دولت، حمايت از موسسات و خادمين قرآني و رسيدگي به مسائل و مشكلات آنان را وظيفه خود مي داند لذا در همين راستا از دستگاههاي فرهنگي و خدماتي استان انتظار داريم، عنايت بيشتري نسبت به رفع مسائل و مشكلات اين تشكل ها و موسسات داشته باشند.
رادفر همچنين بر ضرورت استفاده بيشتر از ظرفيت مساجد تاكيد كرد و افزود: مساجد، يكي از بهترين ظرفيت ها براي تشكيل و راه اندازي كلاس هاي قرآني است كه از موسسات قرآني انتظار داريم بخصوص در ماه مبارك رمضان و فصل تابستان كه دانش آموزان اوقات فراغت دارند، در خصوص رونق فعاليت هاي قرآني در مساجد برنامه ريزي كنند.
برنامه ريزي براي ارتقاي كمك هاي مردمي و خيرين در راستاي توسعه و ترويج فعاليت هاي قرآني از ديگر موارد مورد تاكيد معاون سياسي استاندار در اين نشست بود.
وي همچنين به شوراي توسعه فعاليتهاي قرآني در استان اشاره كرد و گفت: اين شورا به رياست نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اروميه و همچنين جانشيني استاندار محترم و دبيري مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي در استان فعاليت ميكند و اميدواريم با حمايت هاي مسئولان ارشد استان بتواند در نهادينه سازي فرهنگ قرآني در جامعه نقش آفرين باشد.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري نيز در اين نشست به فرا رسيدن ماه مبارك رمضان اشاره كرد و گفت: از تمامي دستگاههاي اجرايي و فرهنگي و همچنين سمن هاي فعال در حوزه هاي ديني و قرآني، انتظار ميرود با آمادگي كامل به استقبال ماه مبارك رمضان بروند و زمينه را براي بهره گيري هر چه بيشتر از فيوضات معنوي اين ماه پربركت فراهم كنند.
دكتر عطاپور همچنين به ظرفيت هاي استان در خصوص فعاليت هاي ديني و قراني اشاره كرد و افزود: آذربايجان غربي با ظرفيت هاي بالايي كه دارد مي تواند به قطب فعاليت هاي قرآني، ديني و فرهنگي در كشور تبديل شود اما تحقق اين هدف، برنامه ريزي و اراده جدي مسئولان فرهنگي و همچنين تشكل هاي مردم نهاد را مي طلبد.
در ادامه اين نشست، مديران و نمايندگان موسسات قرآني، مسائل و مشكلات خود را با معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در ميان گذاشتند.
4646
نظر شما