به گزارش خبرگزاری خبرانلاین منطقه استان مازندران، عليرضا يونسي رستمي در جلسه كميسيون پيشگيري و مقابله با سرقت استان، به تشريح علل و زمينههاي مادي و رواني بروز سرقت پرداخت و يادآور شد: در علل مادي كه فرد براي رفع نيازهاي معيشتي دست به سرقت ميزند، حس تملك و شكايت از خانواده از وضع اقتصادي، تشويقكننده و وضعيت نا مطلوب و بد اقتصادي، بيكاري، اعتياد و حاشيهنشيني، تشديدكننده اين موضوع است.
معاون استاندار مازندران، محروميت از مهر پدر و مادر، جبران احساس حسادت به ديگران، آرزوي به دست آوردن اشياي پر زرق و برق و صدمه زدن به ديگران به خاطر تخليه عقدههاي روحي را از دلايل رواني بروز سرقت دانست و خاطرنشان کرد: در علل روانی ناكاميها و كمبودهاي عاطفي، بيمهريها، احساس ناامني و حسادت موجب مي شود كه فرد به نوعي واكنش نشان دهد كه يكي از مظاهر آن سرقت خواهد بود.
رئيس كميسيون پيشگيري و مقابله با سرقت استان، گفت: الگوهاي غلط تربيتي، سستي باورهاي ديني، سقوط ارزشهاي اخلاقي، طلاق والدين و ... از عوامل اجتماعی تشديدكننده اين آسيب به شمار ميرود.
وي با تاكيد بر اجراي طرح پيشگيري و مقابله با سرقت ابلاغي شوراي امنيت كشور، افزود: آگاهي بخشي و اطلاعرساني به مردم در راستاي صيانت از اموال شخصي توسط پليس با همكاري رسانهها و صدا و سيما، نصب دوربينهاي مداربسته در بانكها و اماكن عمومي و اجراي گشتهاي انتظامي در مناطق آلوده بايد جدي گرفته شود.
نظر شما