فرماندار پلدختر :آمار خودکشی در شهرستان پلدختر نگران کننده است

فرماندار پلدختر گفت: آمار خودکشی در این شهرستان نگران کننده است که دانشگاه ها باید موضوع را بررسی و به صورت ریشه ای به آن بپردازند

به گزارش خبرآنلاین ، قدرت اله ترابی نژاد در جلسه کمیسیون ارتقا امنیت اجتماعی شهرستان پلدختر افزود: یشتر خودکشی ها ی که در این شهرستان اتفاق می افتد ترساندن خانواده ها است که این مصیبتی است که گریبا نگیر خانواده ها شهرستان پلدختر شده است.

وی گفت: افرادی که در یک جامعه زندگی می کنند برای امید به زندگی باید امنیت را برای آنان تامین کرد..

وی افزود: رعایت حقوق شهروندی ، تهاجم فرهنگی ، بی عداالتی هایی که ممکن است در جامعه باشد و افرادی که به دنبال خلاف هستند ، قانون شکنان و هنجارشکنان ، امنیت اجتماعی را به خطر می اندازند.

وی با بیان این که  باید چه کنیم  که ساختارشکنان  را کنترل کنیم تا امید در مردم بوجود آیدگفت:  ما همه وظیفه داریم مصوبات کمیسیون ارتقا امنیت اجتماعی را عملیاتی سازیم ، اگر مصوبات عملیاتی نشوند به مردم ظلم کرده ایم .

وی به بحث حاشیه نشینی در شهرستان اشاره کرد و افزود: پدیده حاشیه نشینی یکی از معضلات جدی است که  با آن مواجه هستیم که مسئولان ذی ربط باید نسبت به ساخت و سازهای غیر مجاز نظارت بیشتری داشته باشند.

ترابی نژاد  بر لزوم جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی در اطراف شهر پلدختر تاکید کرد و تصریح کرد: اگر در  منطقه ای  رفت و آمد صورت نگیرد  به محل خلاف تبدیل می شود ..

فرماندار پلدختر گفت: باید با قدرت از حاشیه نشینی در این شهر  جلوگیری کرد و اجازه ندهیم خانه ای در حاشیه شهر ساخته شود .

وی افزود: با توجه به این که در تحریم بسر می بریم همه دستگاه ها موظف هستند در مصرف برق دقت کنندو صرفه جویی در مصرف برق نیازمند فرهنگسازی است .

وی  با بیان این که صرفه جویی در مصرف و عدم اسراف منابع از آموزه های دینی ما مسلمانان است گفت: مردم در ساعات پیک و اوج مصرف رعایت کنند و در جهت کاهش مصرف بی رویه اقدام و آن را مدیریت کنند.

فرماندار پلدختر از ادارات شهرستان خواست صرفه جویی در مصرف آب و برق را درصدر اولویت های خود قرار دهند.

وی به بحث متکدیان اشاره کرد و افزود: باید نیروی انتظامی و دستگاه های مرتبط نسبت به جمع آوری متکدیان در سطح شهرستان  اقدام کنند زیرا  دیگر فرصتی باقی نمانده است  .

وی ایجاد و  برپایی تاکسی سرویس بانوان را از مهمترین ضروریات شهر پلدختر دانست و بر لزوم  راه اندازی آن تاکید کرد.

ترابی نژاد افزود: ایجاد کارواش در سطح شهر پلدختر  از ابتدا کار غلطی بود که انجام شده و نبایستی  امتیاز آب و برق به آنها  بدهند زیرا کارواش ها  چهره شهررا ناخوشایند و منابع ملی و بهداشت را به خطر انداخته که به یک معضل تبدیل شده است وی تصریح کرد: با ایجاد کارواش ها،  تعدادی شغل کاذب برای عده ای ایجاد شده که بهداشت مردم را  به خطر انداخته اند  که باید ظرف مدت دو ، سه روز آینده کارواش ها در پلدختر جمع آوری شوند.

 فرماندار پلدختر بارزترین آسیب ماهواره را سست کردن بنیان خانواده دانست و گفت: ماهواره برای خانواده به بلای خانمانسوز تبدیل شده زیرا غیرت و باورهای فرزندان و خانواده ها را نشانه رفته است .

وی با بیان این که شبکه های اجتماعی و برنامه های ماهواره  فرهنگ خانواده ها را دچار اختلال می کند افزود:  عامل از هم گسیختگی خانواده ها هستند و ارزش ها و اعتقادات افراد را سست می کنند.

وی گفت: خانواده نخستین و مهمترین کانون تربیت فرزندان ، تنها نهادی است که می تواند از آثار زیانبار و مخرب ماهواره در جامعه جلوگیری کند.

ترابی نژاد افزود: تخریب باورها و القای فرهنگ مبتذل غرب ، ایجاد خلل در عقیده و ایمان مهمترین تاثیر ماهواره در خانواده است .

فرماندار پلدختر ، اقدامات فرهنگی ، تعمیق باورهای دینی ، تقویت بنیان معنوی خانواده و ترویج سبک زندگی اسلامی را مهمترین راهکار مقابله با ماهواره برشمرد.

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت: در راستای مبارزه با فرهنگ بد حجابی و ماهواره اقداماتی  توسط پایگاه های مقاومت و حوزه های مقاومت ا نجام شده و شاهد موفقیت های چشمگیری  در این زمینه هستیم .

سرهنگ محمد شریف نوریان  افزود: با افراد بد حجاب به گونه ای  برخورد شده که با ارشاد کردن جذب بسیج شده ا ند .

وی گفت: با یک حرکت خود جوش  چند معتاد در  شهرستان پلدختر  را شناسایی و با هزینه بسیج آن ها را به کمپ انتقال داه ایم .

وی افزود: با فرهنگ سازی که صورت گرفت مردم  به صورت داوطلب  160 دستگاه ماهواره خود  را تحویل دادند .

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت: اگر خانواده ای خودش ماهواره را تحویل دهد یک دستگاه دیجیتال هدیه می گیرد.

وی با بیان این که امروز اعتباری برای خرید دستگاه  دیجیتال  در شهرستان وجود ندارد افزود: با توجه به شرایط موجود لازم است  به این مهم اعتباری اختصاص داده شود..

وی به بحث خودکشی ها در سطح شهرستان اشاره کرد و گفت: برای مبارزه با خودکشی،  کلاس هایی  در سپاه و دارالقران شهرستان  تشکیل  شده وآموزش های لازم  در مورد خودکشی ارائه شده است.

شهردار پلدختر ،مناطق حاشیه نشین را  آسیب پذیر ترین بخش جامعه  دانست و گفت:    حاشیه نشینی را بیشتر،  افرادی  تشکیل می دهند که از نظر مالی ضعیف هستند ..

جهانگیر اکبری با بیان این که مناطق حاشیه نشین در شهر پلدختر کم هستند  افزود: شهرداری با ساخت و ساز های غیر مجاز برخورد می کند ،

وی به متکدیان سطح شهر اشاره کرد و گفت: مکان متکدیانی که درسطح شهر به گدایی مشغول هستند  را شناسایی و حتی وسیله نقلیه ای که آنان  را پخش و جمع آوری می کند را هم  شناسایی کرده ایم.

وی افزود:  با اتخاذ  تصمیم درست متکدیان غیر بومی  در سطح شهر پلدختر  جمع آوری می شوند.

اکبری خاطر نشان کرد: شهرداری به بوتیک هایی که مانکن های نامناسب در معرض دید عموم قرار می دهند  تذکر می دهد .

شهردار پلدختر از بهره برداری بوستان بانوان شهر پلدختر در هفته دولت  امسال خبرداد و از  فرماندار پلدختر به خاطرکمک در بحث اعتبارات این بوستان  تقدیر کرد .

وی افزود: شهرداری به افرادی که ماهواره های خود را تحویل دهند 10 دستگاه دیجیتال می دهد .

رئیس شبکه بهداشت پلدختر گفت: در بحث شناسایی و درمان جسم و روان معتادان شبکه بهداشت اقدامات را انجام می دهد به طوری که با این اقدامات  خیلی ها به جامعه بازگشته اند و زندگی می کنند .

احمد کرموند افزود: در شهرستان پلدختر در سه ماهه اول سال جاری 15 مورد خودکشی  صورت گرفته که یک مورد آن به مرگ منجر شده است..

وی با بیان این که خودکشی در شهرستان  زیاد وجود دارد گفت: خودکشی زیاد ولی  مرگ کمتر است و  بیماری های واگیر دار اپیدمی نداریم و تا این لحظه مشکل آنچنانی وجود ندارد..

رئیس شبکه بهداشت و درمان پلدختر اظهار داشت: بیماری غیر واگیر مانند سکته در هفته های گذشته در شهرستان  تعدادی سکته کردند  که به مرگ منجر شده است ..

وی افزود: وضعیت فضولات حیوانی و زباله ها در روستاهای شهرستان  نگران کننده است به طوری که سلامت اهالی  را به خطر  انداخته است..

کرموند از کاهش حوادث  در شهرستان خبرداد و گفت:  از سه هزار و 800 مورد به دو هزار و240 مورد رسیده که 59 درصد کاهش حوادث در شهرستان  داشته ایم .

وی چند شغله بودن مغازه هایرایکی از مشکلات دیگر شهرستان دانست و افزود: چند شغله بودن مغازه ها در شهرهای پلدختر و معمولان است که  هر جنسی را که بخواهند به فروش می رساند مانند سوپری که کالا و مواد دیگری که جای آن در آن مغازه نیست را به فروش می رساند و هم در این مغازه ها بهداشت رعایت نمی شود .

بخشدار معمولان به حث قهوه خانه ها اشاره کرد و گفت: قهوه خانه ها  در معمولان و حتی به روستاها مانند زیودار و افرینه  هم کشیده شده است.

عباس محمودی افزود : بجث جداول شهر معمولان است که فاضلاب شهری مستقیم وارد آن شده و سلامت مردم را به خطر انداخته است و موجب ناراحتی هایی شده است .

وی گفت: هجوم سگ های ولگرد به شهر معمولان باعث شده  بکه کسی جرات ندارد از خانه اش  بیرون بیاید که  در این زمینه شهرداری ، نیروی انتظامی و بهداشت باید تدابیری بیاندیشند.

بخشدار معمولان اظهار داشت: خاموشی روستاهای  زیودار، سرنجه و لیت بر  به معضلی تبدیل شده است به طوری که روستایی   دو ساعت برق دارد و چهار ساعت در خاموشی بسر می برد به طوری که این امر کولرهای اهالی را  دچار مشکل کرده است .

اسما اسماعیل پور

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 430869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =