دیگر عادت کردهایم به انتظارهای طولانی و چند ساله...
تازه فهممان شده کلنگ که به زمین خورد شروع اجرای دوندگی و گرفتن مصوبه و بودجه است! نه شروع ساخت پروژه...
برنامه زمانبندی حالا بیمعنی ترین واژه شده برایمان و دیگر زمین خوردن هیچ کلنگی خوشحالمان نمیکند!
حالا تنها سرگرمیمان این شده که محاسبه کنیم سالهای بدقولی مسئولین را و ببینیم سالهای اجرای کدام پروژه رکورد بقیه پروژهها را شکسته یا میشکند.
اما در مورد پروژه تلهکابین اجازه دهید به همه تبریک بگویم، چرا که پروژه تله کابین تقریبا رکورد همه بدقولیهای مسئولین را شکسته و با بیش از 15 سال عمر از زمان اجرای آن هنوز در خوان اول مانده!!
بعد از این همه سال هم که سراغش را میگیریم و جویای احوالش میشویم تازه میفهمیم که مسئولین شهرمان اصلا نقشی ندارند این وسط! و این بخش خصوصی است که یادش رفته توی این 15 سال سری به پروژه بزند!...
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه پروژه تلهکابین متعلق به شهرداری کرمانشاه بوده و نمیتوان اعتبارات دولتی را به آن اختصاص داد، میگوید: شهرداری باید با مشارکت بخش خصوصی این پروژه را راهاندازی کند.
مهندس مجتبی نیک کردار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به انعقاد قرارداد خرید تجهیزات تلهکابین با یک شرکت اتریشی که یکی از برندهای جهان در بحث تلهکابین است، گفت: متاسفانه بحث تحریم موجب شد تا این قرارداد عملی نشود.
نیککردار اظهار کرد: در حال حاضر شهرداری به دنبال این است تا با جذب سرمایهگذار بخش خصوصی بتواند پروژه را راهاندازی کند و در صورت عدم حضور بخش خصوصی شهرداری خود باید برای ساخت این پروژه دست به کار شود.
وی با بیان اینکه بر اساس نظریه جدید محور توسعه استان تجارت و گردشگری است که میتواند تاثیر خوبی در اشتغالزایی داشته باشد، گفت: در همین راستا تلاش ما همواره بر این است تا بتوانیم زیرساختهای گردشگری استان را بیش از پیش توسعه دهیم و در این بین قطعا تلهکابین میتواند به عنوان یک جاذبه گردشگری در محل تاقبستان، تاثیر بسیاری در ماندگاری گردشگران داشته باشد.
وی اظهار کرد: باید از همه توان و با استفاده از ایجاد جاذبههای گردشگری مختلف سعی کنیم تا ماندگاری گردشگران را در استان افزایش دهیم.
نیککردار با بیان اینکه استانداری نمیتواند اعتبارات دولتی را به پروژه تلهکابین بدهد، اظهار کرد: شهرداری خود باید با مشارکت بخش خصوصی این پروژه را تکمیل و به بهرهبرداری برساند.
وی اظهار کرد: ما نیز تمایل داریم این کار توسط بخش خصوصی انجام شود، زیرا بخش خصوصی قطعا توجه ویژهتری به کیفت انجام کار خواهد داشت و برای سودآوری بیشتر به نحو بهتری پروژه را اجرایی خواهد کرد.
...ما هم تمایل داریم بخش خصوصی وارد کار شود، اما چرا اینقدر دیر و چرا اینقدر با تعلل؟!!! بخش خصوصی نداریم! یا بخشی خصوصی تمایلی ندارد وارد این پروژه شود و یا ورودش را خیلی سخت کردهایم؟ و یا...
دلیل و علتش مهم نیست. مهم این است از وعدهای که مسئولین (قدیم یا جدیدش فرقی نمیکند) دادهاند 15 سال میگذرد و هنوز تلهکابین مانده روی زمین!...
تاخیر و تعلل به جایش، اما این حرف را کجای دلمان بگذاریم که بعد از 15 سال چشم انتظاری باید کلا تلکهکابین را فراموش کنیم.
تلهکابین را باید فراموش کنیم !
این حرف را یکی از اعضای شورای شهرمان میگوید و معتقد است: پروژه تله کابین کرمانشاه در صورت اجرا به طور قطع ورشکسته میشود.
سید احسان احسانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، به عمر 15 ساله این پروژه اشاره میکند و میگوید: متاسفانه هر چه پیگیر شدهایم که برنامه مطالعاتی و توجیه اقتصادی این طرح را پیدا کنیم چیزی نیافتهایم و حال که بررسی میکنیم متوجه میشویم که اجرای این پروژه به هیچ عنوان در کرمانشاه توجیه اقتصادی ندارد.
این عضو شورای شهر کرمانشاه با بیان اینکه ساخت تلهکابین باید در مکانی باشد که چشماندازی برای دیدن داشته باشد، ادامه میدهد: در تلهکابین "نمک آبرود" و "رامسر" افراد با سوار شدن تله کابین در طول مسیر و نیز در مقصد با مناظر زیبا و بدیعی مواجه میشوند.
احسانی گفت: این در حالی است که طاقبستان از نمای بالا و نیز در بالای خود کوه طاقبستان چشمانداز آنچنانی و زیبایی برای دیدن ندارد.
این عضو شورای شهر کرمانشاه معتقد است در حال حاضر تنها راه این است که این پروژه را فراموش کنیم و سعی کنیم تلاشهایی و هزینههایی را که قرار بود صرف ساخت این پروژه شود روی احداث سایر اماکن تفریحی شهر مانند شهربازی کرمانشاه متمرکز کنیم.
احسانی میگوید: هزینههایی هم که تا حالا شده مانند سایر پروژههای نیمهکاره که تعدادشان هم در شهرمان کم نیست را بهتر است فراموش کنیم.
فراموش کنیم؟! پولهایی را که از جیب من و مردم شهرم رفته و حالا هم هیچ ثمری جز حسرت برای ما نداشته را فراموش کنیم؟!
قبول، فراموش میکنیم اما بدقولی و بی مسئولیتی مسئولین را چه؟ آن را چطور فراموش کنیم که فکر نکرده پروژه تعریف میکنند و مردم را دلخوش میکنند.
خوب که فکرش را میکنم 15 سال چشم انتظار نشستیم و کاری نشد و تهش هم حسرت خالی ماند برایمان، پس بهتر است بیایید از این به بعد همه با هم آلزایمر بگیریم! تا نیمه کاره ماندن این همه پروژه و قدمت چند ده ساله اجرای آنها، بیش از این روحمان را آزرده و حسرتهایمان را بیشتر نکند.
نظر شما