به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان مریم خیامی پور در این ارتباط به ایرنا گفت: برای شناسایی این گروه از معلولان جامعه نیازمند همکاری خانواده ها هستیم.
وی از برگزاری کارگاه های آموزش ورزش برای معلولان اوتیسم به عنوان یک راهکار برای جلوگیری از پیشرفت بیماری در این شهرستان خبر داد و افزود: این طرح برای اولین بار و به صورت آزمایشی با حضور کودکان معلول و خانواده های آنها در ورزشگاه شهدای دانش آموز کاشان برگزار می شود.
به گفته وی، در این کارگاه ها خانواده ها با ورزش هایی که به نوعی پیشرفت این بیماری را کنترل می کند، آشنا می شوند و از خدمات مشاوره ای کارشناسان تربیت بدنی و تغذیه استفاده می کنند.
خیامی پور تصریح کرد: کارگروهی با مشارکت انجمن اوتیسم کاشان، مرکز مشاوره آموزش و پرورش و انجمن علمی روانشناسی دانشگاه کاشان با هدف شناسایی و راه حل مشکلات خاص کودکان اوتیسم و خانواده آنها تشکیل شده است.
وی تاکید کرد: تامین شرایط روحی و روانی مناسب والدین شرط اساسی و مهم برای پیشرفت و آموزش پذیری کودکان است که برگزاری جلسات مشاوره با خانواده ها بدنبال تحقق این هدف است تا به نیازهای روحی وروانی والدین پاسخ دهد.
رییس انجمن اوتیسم کاشان گفت: برای برنامه ریزی فعالیت های آینده، نیاز سنجی و جلب توجه والدین برای طرح مشکلات و دغدغه های آنها و مشکلات شخصی و روانی خانواده کودکان مبتلا به اوتیسم یک ضرورت است.
خیامی پور افزود: نداشتن شرایط مساعد نگهداری، آموزش های ناکافی والدین، مشکلات مالی و هزینه بالای کلاسهای آموزشی کودکان و نبود کمک و حامیان مالی و عدم همکاری موسسات مربوط از جمله مشکلات مربوط به بیماران اوتیسم است .
اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود، علائم این اختلال در سه سال اول زندگی بروز می کند، این بیماری یک معلولیت رشدی دائمی است که بر نحوه ای که یک نفر با افراد پیرامون خود ارتباط می گیرد یا با آنها وارد رابطه می شود، تاثیر می گذارد.
نظر شما