۰ نفر
۲۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۲

«جادوگر لاسا» نوشته «دیوید میشی» که دولت چین از انتشار آن جلوگیری کرده، شرح حال عزیمت یک کشیش بودایی و دو مرید او در سال 1959 از تبت است که به دنبال آن سربازان ارتش سرخ نیز آنها را تعقیب کرده و در کوه‌های هیمالیا دچار وضعیتی وخیم می‌شوند.

یک انتشارت معروف آمریکایی اعلام کرد دولت چین اجازه نمی‌دهد کتاب «جادوگر لهاسا» که بحث اشغال منطقه تبت توسط دولت چین در آن مطرح شده است در این کشور منتشر شود. به گزارش ایبنا به نقل از پابلیشرز ویکلی، انتشارات «تراپدور بوکس» اعلام کرد به خاطر اینکه این کتاب دیدگاه منتقدان اشغال تبت توسط چین را مطرح کرده، دولت چین اجازه انتشار آن را نمی‌دهد.
 
«کریس ماتنی» مدیر این انتشارات اعلام کرد: به دلیل مساله ممیزی، تصمیم گرفته‌ایم که این کتاب را فقط در آمریکا پخش کنیم. این یک تضاد تعجب برانگیز است که این کتاب در داخل سیستم محدود آمریکا اجازه چاپ می‌گیرد ولی از نظر چین ضدانقلابی محسوب می‌شود.

«جادوگر لاسا» نوشته «دیوید میشی» شرح حال عزیمت یک کشیش بودایی و دو مرید او در سال 1959 از تبت است که به دنبال آن سربازان ارتش سرخ نیز آنها را تعقیب کرده و در کوه‌های هیمالیا دچار وضعیتی وخیم می‌شوند.

دیوید میشی که بیشتر در زمینه بودیسم کتاب می‌نویسد، می‌گوید: به نظر می‌رسد چین از اشتباه‌های گذشته‌اش پند نگرفته است. یک دلیل اینکه آنها در سال 1959 تبت را اشغال کردند، از بین بردن بودیسم در تبت بود ولی تنها نتیجه‌ای که به دست آمد، صادر کردن آن به غرب بود. تداوم دستگیری مستندسازان، نویسندگان و دیگر هنرمندان توسط چینی‌ها، صرف نظر از اینکه بودایی‌ها را مشهور می‌کند، باعث بدتر شدن وضعیت نیز می‌شود.

کد خبر 43604

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین