سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستک از گشایش نمایشگاه آثار هنری حکاکی بر روی آینه با موضوع القاب خدا به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، کاظم قاسم زاده گفت: در این نمایشگاه بیش از 20 تابلو اثر حکاکی شامل اسماء متبرکه اثر سلیم چناچن از هنرمندان هنرهای تجسمی شهرستان به نمایش و فروش در آمده است.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بستک هدف از برگزاری این نمایشگاه آثار هنری را تشویق هنرمندان جهت روی آوردن به کارهای هنری با موضوع دین مبین اسلام و ایجاد اشتغال زایی در زمینه ی هنرهای تجسمی عنوان کرد و افزود: برپایی نمایشگاه آثار هنری از یک طرف باعث شناسایی و عرضه ی آثار هنری و از طرف دیگر سبب ایجاد انگیزه و استعدادیابی علاقه مندان به رشته های مختلف هنری می شود.

یونس قائدی امام جمعه شهرستان بستک ضمن بازدید از این نمایشگاه و ابراز خرسندی از پیشرفت چشمگیر عرصه های مختلف هنری، حمایت مسئولان فرهنگی شهرستان را از هنرمندان قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: این نمایشگاه با نگاهی ویژه به حکاکی بر روی آینه از سوی این هنرمند جوان صورت گرفته است.

وی همچنین بر توسعه بازار فروش محصولات فرهنگی و هنری تاکید داشت.

 

کد خبر 436656

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار