ایسنا نوشت:


حدود یک سال پیش آژانس تعطیلات رویایی که وثیقه‌ 2 میلیارد تومانی نزد فدراسیون فوتبال گذاشت تا تورهای جام جهانی 2014 را برگزار کند، به خاطر عمل نکردن به تعهداتش در قبال مسافر، متخلف شناخته و مجوز اجرای تور آن نیز لغو شد، اما به دلیل شکایتی که این آژانس از اداره میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران در دیوان عدالت اداری مطرح کرد، تا به امروز جلوی حکم صادره گرفته شده و آژانس همچنان به اجرای تور می‌پردازد.

حالا مدیرکل این اداره شاکی از نحوه‌ی برخورد با قانونی است که اختیار صدور و لغو مجوز برگزاری تورهای گردشگری را به آن‌ها داده است.

رجبعلی خسروآبادی در این‌باره گفت: ما براساس مستندات، مجوز مجری تورهای جام جهانی 2014 را لغو کردیم، اما هنوز حکم اجرا نشده است. این یکی از مشکلات ما است. نمی‌دانم قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری از ما انتظار دارند چه نقشی را ایفا کنیم؟!

وی با بیان این پرسش که چگونه یک دفتر مسافرتی که حدود یک سال پیش مصیبتی را ایجاد کرده، این امکان را دارد که به نظام دادرسی برود و از رأی صادر شده شکایت کند؟ ادامه داد: ما اگر این رأی (لغو مجوز مجری تور جام جهانی) را صادر کردیم، برای دادرسی و پاسخگویی به خواست مردم بوده است. در آن فضا همه ژست مردم‌داری و پاسخگویی می‌گیرند، اما وقتی رأی صادر می‌شود، همان‌ها فراموش می‌کنند چه اتفاقی افتاده است.

خسروآبادی اضافه کرد: اگر قرار باشد براساس آیین‌نامه ابلاغ شده، رأی لغو مجوز را صادر کنیم و فرد متخلف در هر جایی دلش خواست از ما شکایت کند و جلوی این حکم را بگیرد، پس چرا اصلا چنین آیین‌نامه‌ای را صادر می‌کنند؟!

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه گفت: از دیوان عدالت اداری توقع و درخواست داریم براساس آیین‌نامه‌ی موجود درباره‌ی صدور مجوزهای برگزارکنندگان تورهای گردشگری، تکلیف ما را مشخص کند. وقتی آیین‌نامه این اختیار را به اداره میراث فرهنگی و گردشگری برای لغو مجوز داده است آیا می‌توانیم این کار را انجام دهیم یا خیر؟

حالا که دستور توقف رأی داده شده، چه کسی پاسخگوی اتفاقات بعدی است؟ مگر می‌شود ما طبق قانون مجوز بدهیم، اما نتوانیم آن را لغو کنیم؟ این‌که کلاهبرداری انجام دهند و نارضایتی را به بار آورند و هیچ برخوردی هم با آن نشود، خطاست!

وی ادامه داد: وقتی این آیین‌نامه موجود است دیگر توقف رأی ندارد، چون پس از آن هر کسی دستوری روی آن حکم بدهد بازخورد اتفاق بعدی را نیز خودش باید پاسخگو باشد، چون یک‌جایی باید مسوولیت کار را بپذیرد. وقتی ما حکم لغو مجوز را می‌دهیم، خودمان هم پاسخگوی اتفاقات بعدی هستیم. اما حالا که دستور توقف رأی داده شده، چه کسی پاسخگوی اتفاقات بعدی است؟ مگر می‌شود ما طبق قانون مجوز بدهیم، اما نتوانیم آن را لغو کنیم؟ این‌که کلاهبرداری انجام دهند و نارضایتی را به بار آورند و هیچ برخوردی هم با آن نشود، خطاست.

او تاکید کرد: اگر از طرف این آژانس اتفاق دیگری رخ داد، ما پاسخگو نخواهیم بود. چون طبق آیین‌نامه‌ موجود این دفتر صلاحیت انجام کار ندارد، اما دیوان عدالت با توقف رأی‌ صادر شده می‌گوید که صلاحیت دارد، ‌پس خودشان هم باید پاسخگوی اتفاقات بعدی باشند. قطعا کسی که خطای اول را انجام داده، خطای دوم را راحت‌تر انجام می‌دهد.


17302

 

کد خبر 440481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین