به گزارش خبرنگار ایرنا این طرح ها شامل یک واحد بهداشتی درمانی و یک باب مسجد در شهر مرزی نفت شهر است که برای تکمیل و بهره برداری آنها در مجموع 14 میلیارد ریال اعتبار از محل 200 میلیارد ریال اعتبار اولیه بازسازی مرحله نخست شهر مرزی نفت شهر هزینه شده است.
بخشدار سومار گفت: واحد بهداشتی، درمانی نفت شهر با 12 اتاق شامل های مادر و کودک، اتاق پزشک، داروخانه و سرایداری با 530 متر مربع زیربنا در دو هزار و 150 متر مربع زمین احداث شده است.
قدرت محمدی اعتبار هزینه شده برای اجرا و تکمیل این طرح را 9 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی افزود: با تمهیدات صورت گرفته قرار است تا زمان بازگشت اهالی و سکونت دایم آنها در این شهر مرزی و همچنین استقرار تجهیزات و پزشک، یک بهورز به افرادی که در این منطقه حضور دارند خدمات رسانی کند.
وی اظهار کرد: همچنین مسجد جامع این شهر نیز با زیربنای 120 متر مربع و با پنج میلیارد ریال اعتبار با حضور مسوولان به بهره برداری رسید.
وی گفت: کل پروژه ها عمرانی شهر مرزی نفت شهر شامل ساخت واحدهای مسکونی، اداری، مراکز بهداشتی، آموزشی و فرهنگی این شهر هم اکنون 53 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
قبل از جنگ تحمیلی شهر سومار دو هزار و نفت شهر پنج هزار نفر جمعیت داشت و پس از پایان جنگ تحمیلی به دلیل شرایط موجود و حضور نیروهای نظامی و میادین مین، امکان بازگشت مردم به این دو شهر فراهم نشد و بازسازی نیز صورت نگرفت.
بخش سومار در فاصله 90 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع است و با کشور عراق 86 کیلومتر مرز مشترک دارد این بخش دارای دو شهر سومار و نفت شهر و 13 روستاست.
عملیات بازسازی نفت شهر با نام امام جواد الائمه (ع) شهریور ماه سال 93 توسط استاندار کرمانشاه و با حضور جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی و اهالی نفت شهر آغاز شد.
نظر شما