وی در گفت و گو با اعتماد درخصوص نحوه بیان اعتراض از سوی منتقدین این گونه گفت:
• معلوم است اگر کسانی بدون مجوز و با گفته های بیگانگان بخواهند بیایند و اغتشاش و ایجاد نا امنی کنند باید با آنان برخورد جدی شود. اگر این افراد به مردم احترام بگذارند آرامش ملت را به هم نمی ریزند.
• سپاه و بسیج در اتفاقات اخیر اصلاً مسوولیت و ماموریت نداشتند و مسوولیت با نیروی انتظامی بود اما از 20 سال پیش این مصوبه شورای عالی امنیت ملی بوده که اگر نیروی انتظامی از بسیج و سپاه درخواست کمک کرد، می تواند آنها را در جهت آرام سازی به کار بگیرد.
• مگر ما به هر کسی اجازه می دهیم هر کاری دلش خواست انجام دهد؟ مگر چنین چیزی می شود؟ در کجای دنیا سراغ دارید گروهی این طور سرکش شوند و دولت آن کشور کوتاه بیاید؟ در کشور اروپایی اش هم اگر چنین رفتاری ببینند آن افراد را دستگیر می کنند و به شدت با آنان برخورد می کنند.
• اگر ما بیاییم و در کنار هم بنشینیم و حرف های همدیگر را بشنویم این مسائل به وجود نمی آید. اما برخی ها دوست دارند حالت تندی و پرخاشگری داشته باشند ما هم چنین اجازه یی به آنها نمی دهیم.
• ما که نمی گوییم حرف شان را نزنند. اگر بیایند و در چارچوب قانون حرف بزنند به قطع به آنها مجوز می دهیم.
• ما که نمی گوییم این اقلیت را به رسمیت نمی شناسیم اما می گوییم اول موسوی و هوادارهایش بیایند برادری شان را ثابت کنند، بعد ما هم مجوز می دهیم.
• اول تشکیلات شان را تشکیل بدهند و بعد بیایند مجوز بگیرند، تجمع آرام برگزار کنند و حرف شان را هم بزنند.
• حامیان موسوی از 13 میلیون به چهار تا پنج هزار نفر تقلیل پیدا کردند. برخلاف اینکه می گویند ترسیدند و به خیابان نیامدند و بیشتر از این تعداد بودند را قبول ندارم. 13 میلیون فهمیدند که این گروه دنبال هرج و مرج هستند و کنار کشیدند.
نظر شما