علی لاریجانی صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح و بهرهبرداری از 88 پروژه عمرانی، خدماتی و ترافیکی شهرداری قم با اشاره به سالروز قیام مردم تبریز اظهار داشت: ما قدردان سلحشوران و غیرتمندی آنان هستیم که حرکت ارزنده انقلاب اسلامی به وسیله همین نزدیکی فکری حادث شد و باعث تحول بنیادی در کشور و در منطقه گردید.
به گزارش خبرآنلاین مهترین بخش های سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی را می توانید در ادامه بخوانید:
- همه میدانیم آذربایجان و مردم غیرتمند آن در قرون اخیر همیشه تاثیرگذارترین حرکتها را در تاریخ ایران باعث بودهاند. شخصیتهای ملی آذربایجان که در مشروطه فعال بودند و قهرمانان بزرگ و سرآمدی که حرکتهای عظیم را در مبارزه با ظلم و دیکتاتوری و رفع استبداد، مبارزه با استعمار شرق و غرب داشتند، ستونهایی هستند که در تاریخ ایران میدرخشند و امروز هم سکاندار انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای که هدای امت اسلامی را برعهده دارند از همین خطه هستند که مایهی افتخار است.
- امروز ما در آستانهی سالروز آغاز ولایت حضرت ولیالله اعظم امام زمان (عج) هستیم که این نقطه کمال مکتب اهلبیت است. تصور اینکه همهی انسانها در زیر سپهر ولایت این انسان کامل زندگی میکنند و در پناه یک ولی خدا که از نفس محمدیه برخوردار است، زیست میکنند، اختصاص به مکتب تشییع دارد و شروع ولایت ایشان باعث میشود که جامعهی اسلامی همیشه مشخص باشد و هیچ دلنگرانی از مسائل نداشته باشد و احساس کند که سرنوشتها با تدبیر ایشان رقم میخورد.
- شهر قم بهخاطر وجود حرم مطهر حضرت معصومه (س) از یک ویژگی و مرجعیت برای مردم برخوردار است، همچنین حضور مراجع تقلید و وجود حوزهی علمیه با قدمت زیاد از جمله ویژگیهای خاص این شهر است، بههمین دلیل رسیدگی به شهر قم اقتضائات خاصی دارد و جنبهی منطقهای ندارد، بلکه جنبهی ملی دارد. همانگونه که مشهد به علت وجود حرم مطهر امام رضا (ع) جنبهی ملی و فراملی پیدا کرده است به قم نیز باید این چنین توجه داشت.
- برای رسیدن به یک شهر دینی و اسلامی با ویژگیهایی که در تفکر اسلامی حتی از لحاظ اصول شهرسازی و معماری تعریف شده، گامهای ارزشمندی برداشته شده است.
- باید عادت کنیم که پروژههایمان متکی به بخش دولتی نباشد چون منابع کشور محدود است و براساس برنامهی پنجساله پنجم بودجهی جاری کشور باید از درآمدهای نفتی منفک شود. آیا بودجهی سال 89 کل کشور که هماکنون در مجلس در حال بررسی است، این ویژگی را دارد یا خیر؟ اینچنین نیست. ممکن است ظاهرش این نباشد، ولی وقتی باطن آن را میشکافیم میبینیم که بهطور جدی متکی به درآمد نفت است.
- تدبیری که بودجه جاری کشور را از درآمد نفتی منفک میکند برای آیندهی کشور، تدبیر بسیار درستی است، بنابراین سازوکارهای اجرایی کشور در بخشهای مختلف هم باید به نحوی باشد که دراین جهت کمک کنند.
- به صورت خیلی روشن میبینیم که دسایسی برای اخلال در ادارهی ملی برای رسیدن به توسعه و ایجاد فضای کار در کشور وجود دارد و بهدنبال سنگاندازی در مسیر حرکت توسعه کشور هستند.
- غربیها تاکنون حرفهایی راجع به مسائل هستهای میزدند و اکنون میگویند شما یک راکتور اتمی در تهران دارید که سوخت آن را ما باید به شما بدهیم و این سوخت را از همین مسیری که ما میگوییم باید تامین کنید و اورانیوم غنی شدهای که در اختیار دارید را به ما بدهید. سوال ما از غرب این است که چرا شما اینقدر نگران راکتور اتمی تهران هستید؟ ما خودمان میدانیم سوخت آن را چگونه تامین کنیم.
- فضاحتآورتر همین حرفهایی است که مسوولان آمریکایی چند روز گذشته مطرح کردند که نگران وضع مجلس، دولت و رهبری در ایران هستند و این برای دولت آمریکا اسفآور است که دچار نوعی آشفتگی سیاسی شده است و احتمالا رقابتهای انتخاباتی در آمریکا همچنان ادامه دارد.
- وحدتی که حول مفهوم ولایت در کشور وجود دارد یک عامل اساسی برای توسعه کشور است.هرکسی در آن رخنه ایجاد کند مزاحم است و در طریق همان کسانی که سنگاندازی میکنند تفسیر میشود و ما امروز بیش از هر زمانی احتیاج به آرامش در کشور داریم تا بتوانیم به توسعه برسیم.
نظر شما