زیبایی آبشار پونه‌زار دستخوش بی فرهنگی/موج موجِ زباله در چشم گردشگران

این روزها شاهد این هستیم که آبشار پونه زار واقع در فریدون شهر دستخوش بی فرهنگی و عدم امکانات قرار گرفته است؛ به گونه ای که زیبایی بی بدیل طبیعت این آبشار زیبا از زباله پوشیده شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان، آبشار پونه زار فریدونشهر یکی از چشم‌نوازترین آبشارهای کشور است که دلیل رویش پونه در آبراهه‌های آن به پونه‌زار معروف است؛ این آبشار ششمین آبشار مرتفع ایران محسوب می شود و در محل‌های ریزش آب این آبشار زیبا، خزه‌های سرسبز دائمی تشکیل شده‌است.

اما با کمال تاسف باید گفت زیبایی بی بدیل این آبشار دستخوش بی فرهنگی و عدم امکانات به شکل توام قرار گرفته است چراکه این منطقه فاقد سرویس بهداشتی مناسب برای استفاده گردشگران و یا سطل‌های زباله به اندازه کافی است و این مسئاه موجب ایجاد منظره ای نامناسب در یکی از زیباترین نقاط گردشگری ایران شده است که مجموعه‌ای استثنایی از آرامش در کوهستان و زیبایی طبیعت و شرشر آب‌های زلال را در آن می توان مشاهده کرد.

البته برخی مردم محلی و طبیعت‌دوستان هرچند وقت یکبار به پاکسازی این منطقه از آشغال‌ می‌پردازند اما جای تاسف است که چنین منطقه زیبایی دستخوش بی توجهی مسئولان قرار گیرد در حالیکه می تواند یکی از بهترین منابع درآمدزای گردشگری برای شهرستان فریدون شهر باشد که مدام مسئولان آن دم از محرومیت این منطقه می زنند؛ در همین حال شاهد هستیم نقاطی که جاذبه گردشگری خاصی در استان ندارند به محل خالی کردن جیب گردشگران مبدل شده‌اند و در قبال " تنها هیچ" که به معرض دید گردشگران‌ می‌گذارند هزینه ورودی نیز دریافت می کنند.

دسترسی به سرویس بهداشتی برای گردشگرانی که به این منطقه می آیند تنها با خروج کامل از این منطقه و پیمودن مسافتی طولانی که در حدود یک ساعت به طول می انجامد میسر است.

در روزهای تعطیل سال حجم مسافران ورودی به این آبشار به هزاران نفر می رسد، زباله های تولید شده از سوی مسافران در محیط یا در آب چشمه ها رها می شود و تصاویری نامناسب از این منطقه را رقم می زند.

جای بسی افسوس است در حالی که شهرستانی مانند فریدون‌شهر دارای ظرفیت‌های گردشگری بی بدیلی است از پیست اسکی پوشیده از برف، تا دشت های گل لاله واژگون و آبشارهای خروشان تا جنگل های وسیع درخت بلوط، از دشت ها و مناظر بکر طبیعی تا غارها و قله های سر به فلک کشیده؛اما صدحیف که چشم مسئولان تنها مرکز استان را می بیند و بس و این دیدگاه منحصرنگر معلوم نیست چه زمانی تغییر خواهد کرد.

 

کد خبر 444505

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =