به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین سیداحمد علمالهدی، در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد، با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی بزرگ و میلیونی 22 بهمن، خاطرنشان کرد: از اول انقلاب تا الان این راهپیمایی بیسابقه بوده است؛ رقمی که در بررسیهای داخلی و خارجی برآورد شده است بیش از 50 میلیون نفر در سراسر کشور است.
مهم ترین بخش های سخنان وی را در ادامه بخوانید.
-
سران فتنه میگفتند مردم به خاطر ما در انتخابات شرکت کرده و برای ما به صحنه انتخابات آمدهاند اما راهپیمایی 22 بهمن ثابت کرد که این طور نیست و تنها دین و رهبری میتوانند مردم را به عرصه بیاورند.
-
از خیابانهای تهران گرفته تا تمام نقاط کشور در کنار شعارهای مردم، شعار"این همه لشگر آمده، به عشق رهبر آمده" به صورت مشترک از عمق جان مردم برآمده بود و آن را فریاد میزدند.
-
عشق، وفاداری و عاطفه مردم به رهبری بود که مردم را به صحنه آورد؛ عشق و احساسات ریشهدار عمیقی که در نسلهای سلف مردم ریشهدار بوده و این یک حقیقت روشن است.
-
اسلام و شیعه در قلب مردم ایران نهادینه شده است و اگر دشمن بخواهد در مقابل این عشق مردم صفآرایی کند، مردم ثابت قدمتر میایستند. راهپیمایی 22 بهمن تمایز بین مردمسالاری دینی و مردمسالاری لیبرال را مشخص کرد.
-
راهپیمایی 22 بهمن دارای برکات زیادی بود که یکی از آنها این بود که وقتی در پوسته یک جریان داخلی، یک جریان اطلاعرسانی بینالمللی برای "از درون نابود کردن نظام" تلاش میکردند، حرکت مردم، دشمن را ناامید و مایوس کرد و موجب شد یک فرد مزدور را به کشورهای منطقه برای تحریک علیه ما بفرستند و این دلیل بر ناامیدی آنهاست.
-
افرادی که کارگزار نظام هستند در عین حالی که با بصیرت، تعهد و مسوولیت هستند اما چشمان را باز کرده و ببینند مردم در راهپیمایی 22 بهمن چه میخواهند و در راس مطالبات مردمی چه قرار دارد؟
-
حرکت وفادارانه مردم برای مسوولان نظام تکلیفساز و مسوولیتساز است و واقعا ببینند مطالبات واقعی مردمی چیست؛ دین مردم، مهمتر و بالاتر از اقتصاد و معیشت است و اگر قرار است در حوزه امنیت فعالیتی شود، اولویت اول در امنیت، امنیت ارزشهای دینی است.
-
در حوزه سیاست اولویت اصلی حفظ معاهدات بینالمللی منطبق با احکام دین در عرصه سیاسی است و در حوزه فرهنگ بالاترین خدمات فرهنگی خدماتی است که در راه ترویج و توسعه دین باشد.
نظر شما