مشاور رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: تنها درصورت تصویب و اجرای قوانینی که در راستای حفظ محیط زیست باشد، میتوان باغها را حفظ کرد.
اسماعیل کهرم گفت: سالها پیش زمانی که زمین ارزش افزوده امروز را نداشت، به شهرداری توصیه شد تا باغهای مناطق ١، ٥ و ٢٢ را بخرد و حفظ کند، اما متاسفانه این اقدام عملیاتی نشد تا اینکه هماکنون برج ها سر به فلک کشیده و دیگر باغی نمانده که حفظ شود.
این بومشناس و فعال محیط زیست ایرانی تصریح کرد: گسترش فضای سبز منحصر به توسعه فضای سبز در کنار شاهراهها و حاشیه اتوبانها است، در صورتی که باید به دنبال حفظ باغهای باقی مانده بود، بنابراین این کمپین میتواند موثر واقع شود. او گفت: در سالهای دور مناطق شهرداری تهران با نام باغها ازجمله باغ طوطی، باغ شمرون، باغ امیریه و منیریه، باغ لالهزار و غیره شناخته و نام برده میشد، اما قانونی که مجوز ساختوساز در باغها را صادر کرد، سبب شد تا ساختمانهای عریض و طویل جای باغات شهر را پر کنند.
کهرم با تأکید بر اینکه قوانین فضای سبز باید به نفع محیط زیست و باغها باشد، گفت: تنها در صورت تصویب و اجرای قوانینی که در راستای حفظ محیط زیست باشد، میتوان باغهار ا حفظ کرد. قانون شناسنامهدار کردن باغها که سالها مسکوت مانده یکی از آن قوانینی است که میتواند موثر واقع شود.
مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه در سالهای گذشته از میدان تجریش تا دربند و سربند مملو از باغ بود، گفت: امروزه تمامی باغهای این مسیر نابود شده است، اما باغهای مانده در محلههای قدیمی تهران باید مورد توجه قرار گیرد.
کهرم تأکید کرد: شورای اسلامی شهر تهران باید شهرداری را مکلف به حفظ باغات کند؛ در حقیقت شورای اسلامی شهر تهران باید از تبدیل باغات به مجتمعهای تجاری و مسکونی توسط شهرداری جلوگیری کند.
۴۷۴۷
نظر شما