حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی حسن روحانی رئیس جمهور ایران نوشته که صدا و سیما هیچ طلبی از بودجه مصوب ندارد.

به گزارش خبرگزری خبرآنلاین، او این جملات را در حساب کاربری فیس‌بوکش به اشتراک گذاشته است.

آشنا نوشته: «این روزها مطالب مختلفی درباره وضعیت مالی صدا و سیما طرح می‌شود. واقعیت این است که این سازمان تا دلتان بخواهد با روش‌های مختلف از منابع عمومی مطالبه می‌کند اما هیچ طلبی از بودجه رسمی و مصوب ندارد.»

پیش از این مدیران صدا و سیما و منتقدان دولت عنوان کرده بودند که دولت یازدهم برای این که سهم صدا و سیما از بودجه مصوب کشور را ندهد، به انتقاد از این سازمان می‌پردازد.

محمد سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما هم چندی پیش پس از انتقاد برخی از مقامات دولتی از نحوه پوشش مذاکرات هسته‌ای با همین استدلال از عملکرد زیر مجموعه‌اش دفاع کرد.

او روز دوشنبه 5 مرداد با اشاره به انتقادات اخیر دولت نسبت به رویکرد صداوسیما در انعکاس نظرات مخالفان مذاکرات هسته ای، به سایت خانه ملت گفت: «نگاهی در بین برخی از دولتیان نسبت به صداوسیما وجود دارد که معتقدند باید آنقدر سطح توقع از صداوسیما بالا رود که این سازمان همیشه بدهکار جلوه داده شود تا دولت به وظایف قانونی خود در قبال رسانه ملی برای تأمین بودجه آن عمل نکند؛ لذا اهداف دولت و چنین اظهاراتی سیاسی بوده و واقعی نیست.» (اینجا) 

5757

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 450814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • گچسارانی IR ۰۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۵
    27 6
    خدایی صداوسیما درکشور چند درصد مخاطب دارد؟ دولت به اندازه عملکرد صدا وسیما بودجه بش بدهد تا حالا بیلان کاری صدا وسیما چه بوده ازمردم درموردعملکرد این سازمان عریض وطویل نظرسنجی شود
  • بی نام IR ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۵
    25 4
    خداوكيلي من يكي كه راضي نيستم ريالي از حقم از بيت المال و مندرج در قبوض برق به صدا و سيما داده شود.
  • مینا US ۰۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
    3 1
    آقا فکر کنید از فردا در صداسیما تخته بشه چه اتفاقی می افته. هیچیحالا بیایم این بودجه هزار میلیارد تومن صدا سیما که از بیت المال میگیره رو به اضافه 500 میلیارد تومن درآمد تبلیغاتی به اضافه 500 میلیارد تومن که سالانه از طریق قبض برق به این سازمان هدیه میشه رو با هم جمع بزنیم میشه سالانه دو هزار میلیارد تومن.اگه فرض کنیم برا ساخت هر کارخانه یا کارگاه تولیدی بطور متوسط ده میلیارد تومن لازم باشه یعنی میشه با بودجه صدا سیما هر سال 200 کارگاه یا کارخانه تولیدی در کشور ایجاد کرد که باعث حذف مشکل بیکاری و معضلات ناشی از بیکاری جوانان مملکت بشه .ضمن اینکه تنها راه کاهش قیمت ها و حذف تورم تولید کالا و محصولات تجاری و صنعتیه.