مقام‌های دولتی چین به صورت رسمی اعلام کرده‌اند قصد دارند تا سال ۲۰۲۰ کاوشگر این کشور در نیمه تاریک ماه فرود بیاید تا اولین کشوری باشند که موفق به این اقدام شده‌اند.

زو یونگیالو از آکادمی علوم چین اعلام کرده این کشور تلاش دارد که کاوشگر چنگ ۴ تا قبل از سال ۲۰۲۰ برای مطالعه شرایط ژئولوژیکی روی دورافتاده ماه بر روی این بخش ماه فرود آید. نیمه تاریک یا دور ماه  نیمکره ای است که هرگز روبروی زمین قرار نمی گیرد.
اصطلاح دقیق تر برای توضیح نیمه ای از ماه که از روی زمین مشاهده می‌شود سمت نزدیک است. سمت مخالف سمت نزدیک را نیز با اصطلاح سمت دور یا Far Side توصیف می‌شود. سمت نزدیک همواره رو به زمین بوده و سمت دور همواره از ما رو برگردانده است و این شرایط حتی در سمت دیگر زمین نیز حاکم است.



چینی‌ها همچنین قصد دارند در این ماموریت یک رادیو تلسکوپ نجومی را در نیمه دور ماه نصب کنند. دولت چین همچنین برنامه‌ریزی کرده که نمونه‌هایی از سنگ و خاک ماه را به زمین برساند. چین در دسامبر سال ۲۰۱۳ با فرود آوردن کاوشگر چنگ ۳ بر سطح ماه، سومین کشور پس از آمریکا و شوروی سابق شد که دستگاهی را بر سطح قمر زمین فرود آورد. 

۵۴۵۴ 

کد خبر 456019

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۹
    4 1
    من یه سوالی برام پیش اومده چرخش ماه به دور خودش چطوره که ما فقط همیشه یک طرف اون رو میبینیم
    • بی نام A1 ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
      8 0
      سلام . دلیل این اتفاق این است که دوره تناوب چرخش ماه به دور خود و گردشش به دور زمین برابر هستند. یعنی هنگامی که ماه یک دور کامل دور زمین می گردد، یک دور هم دور خود چرخیده است. این هماهنگی زیبا در طبیعت موجب شده است همیشه یک روی ماه به سمت زمین باشد.
  • علی IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    0 1
    نیمه تاریک ماه یک اسم اشتباه است و باعث میشود شخص به اشتباه بیافتد و کلی کار کنیم تا این اشتباه را درست کنیم ماه نیمه تاریک ندارد.