در نخستین گردهمایی اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان مواردی همچون لزوم راه اندازی کتابخانه تخصصی گردشگری و ایجاد پایگاه‌های گردشگری در هرمزگان مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، همزمان با هفته گردشگری، نخستین گردهمایی اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان در محل موزه مردم شناسی خلیج فارس بندرعباس برگزار شد.

در ابتدای این گردهمایی که با حضور بیش از 30 نفر از راهنمایان فرهنگی، طبیعت گردی و بلدهای محلی برگزار شد، "ریما رستمی"  رییس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، موضوعات محوری این نشست را ارایه گزارش عملکرد هیات مدیره، تبیین اهداف انجمن، آشنایی با کمیته های مختلف، مزایای عضویت در انجمن و موضوع مربوط به هفدهمین کنوانسیون بین المللی راهنمایان گردشگری عنوان کرد.

وی با تشریح مباحث مطرح شده گفت: هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان ضمن برنامه ریزی و اطلاع رسانی جهت تشکیل این گردهمایی، طی زمان کوتاه دو ماهه از زمان آغاز بکار رسمی این انجمن صنفی؛ لوگو، آرم، سربرگ و مهر را طراحی و وبلاگ و ایمیل رسمی تشکل را نیز راه اندازی کرده است.

به گفته رییس هیات مدیره انجمن صنفی راهنمایان گردشگری هرمزگان، حضور پررنگ در جلسات کانون سراسری راهنمایان گردشگری ایران در اصفهان، کارگروه گردشگری استانداری، دیدار با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رییس اتحادیه مجتمع های خدمات بین راهی و مسئول کمیته گردشگری شهرداری بندرعباس از دیگر اقداماتی بوده که به انجام رسید و در این دیدارها و نشست ها قول مساعد جهت همکاری با انجمن راهنمایان داده شد.

وی افزود: گرفتن وعده ارایه بلیط نیمه بها استخر شیلات و مجموعه ورزشی خلیج فارس بندرعباس به اعضای انجمن راهنمایان گردشگری و برگزاری چندین نشست با مدیران ارشد اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان از دیگر اقدامات هیات مدیره طی مدت یادشده بوده است.

رستمی خاطرنشان کرد: آماده سازی یک مکان مناسب در موزه مردم شناسی استان به عنوان دفتر کار، صدور مجوز قانونی برای تسهیل حضور راهنمایان در مناطق نمونه و حفاظت شده، همکاری و تعامل مناسب آژانس های گردشگری، اعطای تسهیلات بانکی، ایجاد امکانات برای تبلیغات و آموزش راهنمایان گردشگری، تهیه بروشور و کاتالوگ های معرفی جاذبه های گردشگری، ایجاد پایگاه های گردشگری در فرودگاه، راه آهن و مرکز شهر برای هدایت مسافران، افتتاح حساب در بانک گردشگری، احقاق حقوق راهنمایان تور و تاسیس شرکت تعاونی راهنمایان و ... از جمله خواسته ها و پیشنهادات این انجمن صنفی برای پویاتر شدن فضای موجود می باشد.

وی در خصوص کنوانسیون جهانی گردشگری نیز گفت: بیش از 70 کشور عضو فدراسیون جهانی گردشگری هر دو سال یک‌بار مهمان یکی از کشورهای عضو می شوند که سال 2017 با قطعی شدن میزبانی ایران، فرصتی برای عرضه توانمندی‌های راهنمایان گردشگری هرمزگان در عرصه بین‌المللی فراهم می شود.

"محمود مرسلپور" عضو هیات مدیره و خزانه دار انجمن نیز از برنامه ریزی های صورت گرفته به منظور تشکیل بیش از 10 کمیته داخلی این انجمن سخن به میان آورد و خواستار نامزد شدن اعضا برای تصدی مسئولیت و مشارکت در برنامه های این کمیته ها شد.

وی حق عضویت ورودی راهنمایان گردشگری دارای کارت یا لوح در این انجمن را به ازاء هر نفر 150 هزار تومان اعلام کرد.

"مهدی شیرخانی" بازرس اصلی انجمن نیز از لزوم راه اندازی کتابخانه تخصصی گردشگری، ارایه آموزش های کوتاه مدت و الکترونیک، تقدیر از فعالان این حوزه  و برگزاری مسابقه بین راهنمایان تور در هفته گردشگری سال 94 سخن گفت و ابراز امیدواری کرد تا با حمایت و مشارکت مراجع مربوطه، مراسمی در خور شأن فعالان صنعت گردشگری استان هرمزگان برگزار شود.

لازم به ذکر است، پذیرایی و معرفی مفصل راهنمایان گردشگری حاضر در این گردهمایی، ارائه راهکارها، بیان نظرات، پیشنهادات و تجربیات ارزشمند، عکس یادگاری و راه اندازی بانک اطلاعات اعضای انجمن نیز از دیگر بخش های جذاب این نشست بود.

کد خبر 461963

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =