به گزارش ایسنا مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: روزانه حداقل 18 و حداکثر 43 حادثه حریق در سطح شهر اتفاق می‌افتد.

 بهزاد بزرگزاد امروز  در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آتش‌نشانی در جهت ایجاد فضای ایمنی شهر گام‌های موثری برداشته است، اظهار کرد: هیچ سازمان آتشنشانی در کشور مانند مدیریت آتش‌نشانی اصفهان در مدیریت حوادث مربوط به صنوف اقدامات مفیدی انجام نداده است.

وی با اشاره به اینکه آتش‌نشانی اصفهان با ورود به بخش انفورماتیک توانسته تمام حریق‌هایی که در سنوات گذشته صورت گرفته را طبقه بندی کند، افزود: خوشبختانه واحد انفورماتیک تمام ایستگاه‌های آتشنشانی به اتوماسیون مجهز هستند.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه دیگر هیچ گونه پرت منابع انسانی و تجهيزاتي در سازمان صورت نمی‌گیرد، اضافه کرد: سازمان آتشنشانی یک سازمان بحران مدار و دارای تشکیلات مرکزی است شبیه به شبه نظامیان که لازم است نظام گونه با آن برخورد کرد.

بزرگ‌زاد با بیان اینکه آتشنشانی اصفهان درمیان سازمان‌های آتش‌نشانی کشور در جایگاه نخست قرار گرفته و جزء اولین‌ها در سطح کشور به لحاظ اقدامات و فعالیت‌های آتش‌نشانی است، ادامه داد: برای اولین بار در کشور با موسسه استاندارد همکار شدیم تا تمام مسائل ایمنی، بازرسی شهربازی و زمین‌های و تجهیزات بازی رعایت و استاندارد شود.

وی با بیان اینکه انجام طرح پهنه‌بندی خطر با استفاده مدل AHP در سطح شهر اصفهان و ایجاد واحد بازرسی فنی در داخل سازمان از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته توسط سازمان آتشنشانی اصفهان است، افزود: طرح جامع ایمنی بازار بزرگ اصفهان، اخذ کیفیت گواهینامه‌های مدیریت و طرح جامع ایمنی شهر اصفهان از دیگر اقدامات این سازمان است.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه از نظر پهنه‌بندی خطر منطقه 3 در محدوده میان پر خطر و کم خطر قرار گرفته است، گفت: 44 درصد حریق‌ها بین ساعات 2.5 ظهر تا 10.5 شب رخ می‌دهند.

بزرگ‌زاد با بیان اینکه زمانی که تراکم جمعیت بالا باشد به معنای تقاضای بیشتر براي ارائه خدمات و ایمنی است، تصریح کرد: جمعیت عامل مهمی در چگونگی نحوه استقرار ایستگاه‌های آتش‌نشانی دارد. انجام مانور آتش‌نشانی در سطح شهر در ارتقاء آگاهي‌ شهروندان در خصوص فعالیت‌های آتش‌نشانی بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار و 600 شیر هیدرانت ایستاده و زیر زمینی در سطح شهر اصفهان نصب شده‌اند، ادامه داد: روزانه حداقل 18 و حداكثر 43 حادثه حریق در سطح شهر اتفاق می‌افتد که میانگین روزانه برابر با 23 حادثه است و افسران کشیک 24 ساعته در سازمان‌ها حضور دارند که دراین مدت آنکال هستند تا در جهت ایمنی و ارائه خدمات به نحو عالی انجام وظیفه کنند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه سازمان آتشنشانی با معاونت حمل و نقل ترافیک ارتباط مستقيم دارد، گفت: ازجمله اقدامات مفید سازمان در زمان ترافیک سنگین و حریق هماهنگي با معاونت حمل و نقل ترافیک است.

بزرگ‌زاد با اشاره به اینکه یکی از اقدامات سازمان مدیریت ایمنی و حفاظت صنعتی است، تصریح کرد: کتاب "ایمنی عمومی در صنایع" از جمله كتب راهنمايي است كه سازمان در جهت ايجاد ایمنی و حفاظت صنعتی تدويم كرده است و در دانشگاه‌ها نیز تدریس می‌شود.

وی با بيان اينكه صنایع باید براي ارتباط بيشتر با سازمان آتشنشانی اقدام كنند، ادامه داد: با توجه به اینکه شهر اصفهان یک شهر صنعتی است هر صنایعی که از سازمان درخواست کند مي‌تواند کتابچه ایمنی عمومی در صنایع را دريافت كند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در خصوص تأمین ایمنی در آسانسورها گفت: تا زمانی که از طرف شرکت های بازرسی استاندارد و ایمنی ساختمان‌ها تأیید نهایی کار را نگرفتند هیچ گونه مجوز ایمنی آسانسور داده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه حداقل هفته‌ای 5 مورد حادثه آسانسور اتفاق می‌افتد که تنوع بسیاری دارد، اضافه کرد: در سال‌جاری دو سیستم بلک اوت و تری وی اف در ایجاد ایمنی آسانسورها استفاده شده تا ضمن ایمنی سرعت اولیه نیز حفظ شود. یکی از بیماری‌های ناشی از آسانسور بیماری فوبی است که در اثر ترس از بلندی به ویژه در آسانسورهای شیشه‌ای ایجاد می‌شود.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه در ساختمان‌های مسکونی و تجاری هیچ گونه حادثه‌ای که منجر به فوت شود نداشتیم، گفت: آمار فوتی‌ها اغلب مربوط به ساختمان‌هایی است که از آسانسورهای غیر استاندارد استفاده می‌کنند.

بزرگ‌زاد با اشاره به خريد يك نردبان 56 متري در سال جاري براي امداد رساني در ساختمان‌هاي بلند گفت: اين نردبان با هزينه اي بالغ بر چهار ميليارد تومان خريداري شده است و با توجه به احداث ساختمان‌هاي بلند در اصفهان يكي از نيازهاي شهر امداد رساني براي حريق محسوب مي‌شد و آموزش امداد رساني در ساختمان‌هاي بلند نيز در حال برگزاري است.

وی با بیان اینکه در شش ماهه سال‌جاری 328 هزار و 423 مورد تماس با 125 آتش‌نشانی صورت گرفته است، گفت: متاسفانه علت اصلی مرگ خاموش استفاده از دودکش با قطر 10 سانتي‌متر به جای دود کش‌هاي با قطر 15 سانتي‌متر است كه هم چنان نیازمند فرهنگ سازي دارد.

 

کد خبر 462317

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =