نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد:کتاب در کشور مظلوم واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ،حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در دیدار حسین نوش‌آبادی معاون امور پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بااشاره به گشایش نمایشگاه بزرگ کتاب در چهارمحال و بختیاری، راه‌اندازی این نمایشگاه را اقدام مهم و ارزشمند فرهنگی برای استان دانستند و خاطرنشان‌کردند: ضرورت و اهمیت مسئله‌ی کتاب بر کسی پوشیده نیست؛ بر همین اساس فراهم کردن زمینه‌ها و زیرساخت‌های پرجاذبه و پررنگ برای اینکه جامعه بتواند با کتاب مرتبط شود و به راحتی کتاب در اختیار او قرار گیرد، از ضرورت‌ها و کارهای اساسی است که باید به شکل جدی دنبال شود.

امام جمعه شهرکرد گفتند: نطام ما نظام جمهوری اسلامی است و نظامی که مبتنی بر اسلام است همه چیز او از کتاب نشئت می‌گیرد؛ بنابراین انتظار است در جامعه اسلامی یک ارتباط تنگاتنگ بین مردم و کتاب وجود داشته باشد و هیچ گونه فاصله‌ای بین مردم و کتاب مشاهده نشود.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه اگر امروز بگوییم متأسفانه کتاب در کشور ما مظلوم است، بی‌جا نگفته‌ایم تصریح‌کرد: متأسفانه در حال حاضر ارتباط تنگاتنگی بین مردم و کتاب وجود ندارد و دغدغه‌ها و مطالباتی که رهبر معظم انقلاب، دردمندانه در این زمینه بیان فرموده‌اند، حاکی از این حقیقت و واقعیت تلخی است که امروز در جامعه به وضوح آن را مشاهده می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام با تاکید بر اینکه برای سوق‌دادن و گره‌زدن جامعه به کتاب باید یک فکر و برنامه‌ریزی اساسی صورت گیرد خاطرنشان کردند: باید کمیته ویژه‌ای، متشکل از افراد اهل تفکر، ذوق و اندیشه شکل بگیرد و این کمیته راهکارهای ایجاد ارتباط عمیق بین مردم و اقشار مختلف با کتاب را تبیین و مشخص کنند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان اظهارکردند: اعتقاد این‌جانب این است که اگر تمام مجموعه و ارکان وزارت خانه فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیج شوند و همه فعالیت‌های دیگر خود را تعطیل کنند و فقط به مقوله کتاب و ترویج آن در بین جامعه متمرکز شوند و این خلأ را از جامعه برطرف کنند، به یقیین بزرگ‌ترین کار و خدمت را به جامعه و نظامی اسلامی کرده‌اند.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه ارتقاء، رشد و مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمن به کتاب بستگی دارد افزودند: پایه و اساس بالابردن سطح اطلاعات عمومی جامعه و ارتقاء همه‌جانبه و در شأن جامعه اسلامی در همه‌ی عرصه‌ها، متکی بر کتاب بودن و مرتبط کردن آحاد جامعه به معنای واقعی کلمه با کتاب است؛ بنابراین از هر زاویه و بعدی که به مسئله کتاب نگاه کنیم متوجه می‌شویم که کتاب و کتاب خوانی حرف اول را در نظام اسلامی می‌زند.

رییس ستاد احیاء امربه معروف و نهی از منکر استان افتتاح نمایشگاه‌های استانی کتاب و ارائه بُن و تخفیف خرید کتاب و کارهایی از این قبیل را در جذب و گرایش جامعه به کتاب مطلوب اما اقداماتی اولیه و مقدماتی دانستند و تاکیدکردند: برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه باید عمیق‌تر ورود پیداکرد تا در این عرصه خلأهای از جامعه برطرف شود.

حسین نوش آبادی نیز دراین نشست گفت   :امسال 200 برنامه قرآنی از سوی این وزارتخانه در سطح کشور برگزار شده است،که منتقدان این وزارتخانه ،کمتر به آن پرداخته اند.
وی افزود :وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،معاونت قرآن و عترت دارد و سالانه برنامه های فراوانی در این حوزه برگزار می شود،ولی عده ای آن را نادیده می گیرند.
به گفته وی،این در حالی است که منتقدان به گونه ای نقد می کند که انگار همه برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،برنامه های موسیقی است.
معاون امور حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد:این وزارتخانه یک ریال هم برای ترویج موسیقی از بیت المال هزینه نمی کند.
نوش آبادی یادآور شد:وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فقط مجوز صادر می کند و هزینه های موسیقی بر عهده خود بخش خصوصی است.
به گفته وی،در اپرای عاشورا،هیچ گونه تک خوانی زن وجود نداشت و صدای تست گیری از اعضای این اپرا به عنوان تکخوان زن مطرح شد.
وی گفت:بیش از 20 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور فعال است که فعالیت این کانونها را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد ارزیابی قرار می دهد و این وزارتخانه در راستای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی از این کانون ها حمایت می کند.
به گفته وی،برپایی نمایشگاه کتاب،حمایت از مطبوعات و نشریات، حمایت از فعالیت های قرآنی و برنامه دیگر را وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شدت پیگیری می کند.

 

کد خبر 472541

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار