به گزارش خبر آنلاین، دارابی در وبلاگش نوشت:امروز همه از جنگ نرم میگوییم و این سخن درستی است چرا که در عصر کنونی این رسانهها هستند که در فرهنگ رفتار شهروندان جهانی نقشآفرینی میکنند. رسانه ملی در ایران دارای 110 شبکه رادیو تلویزیونی است که به 32 زبان فراملی برنامه تولید و پخش میکند.این رسانه باید علاوه بر فرهنگسازی، آموزش، اطلاعرسانی، پر کردن اوقات فراغت و پاسداری از ارزشها و اعتلای آموزههای اسلامی در نبرد نابرابری با رسانههای بیگانه و شبکههای ماهوارهای به مقابله برخیزد. چرا که این شبکههای نامحرم رقیب، ایمان و ارزشهای اسلامی جامعه را نشانه رفتهاند و بخصوص تلاش دارند که میان جوانان و نظام اسلامی فاصله بیندازند.
وی ادامه داد: برای پویایی، کارآمدی بیشتر و تحقق انتظارات از رسانه لازم است مسوولان ذیربط و به طور مشخص دولت و مجلس شورای اسلامی به طور اساسی نسبت به تامین بودجه و تخصیص اعتبارات رسانه ملی بازنگری جدی داشته باشند، چرا که با بودجه و اعتبارات کنونی نمیتوان انتظار داشت که رسانه بتواند به ماموریتهای خود همت گمارد.
دارابی نوشت: به گمانم امروز یکی از مهمترین دستورات اصلی در اداره کشور در نزد سران قوای سهگانه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای عالی امنیت ملی و به طور اخص دولت و مجلس شورای اسلامی بازنگری در نظام تخصیص اعتبارات و بودجه برای رسانه ملی و لزوم توجه همهجانبه به پویایی و کارآمدتر شدن آن است. در آستانه بودجه سال 89 و نیز برنامه 5 ساله پنجم توسعه نگاه جدید و نو به تامین اعتبارات و بودجه رسانه ملی یک الزام ملی است امید آن که دولت و مجلس گام عملی برای تحقق این مهم بردارند.
نظر شما