مدیرعامل بیمه سلامت ایران با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توجه ویژه به حوزه سلامت دارد، گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت در این دولت اقدامی مورد توجه در عرصه‌های بین المللی بوده است.

به گزارش ایرنا محمد جواد کبیر روز یکشنبه در همایش ملی روسای بیمه گر، درآمد و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت در استان یزد از طرح تحول سلامت بعنوان مهم‌ترین رخداد اجتماعی در دولت تدبیر و امید یاد کرد و افزود: توجه رییس جمهوری به بخش سلامت در تاریخ انقلاب اسلامی کم سابقه است.
وی اظهار کرد: امروز دفاع از طرح تحول سلامت بعنوان یک دستاورد مهم از واجبات و ضروری است و باید دلسوزانه و مسوولانه از آن مراقبت و آن را اصلاح کنیم و نه تخریب.


وی افزود: با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور در اجرای طرح تحول سلامت مشکلاتی وجود دارد و باید برای تامین هزینه‌های آن تلاش کرد و به رغم این مشکلات با اهتمام موجود در دولت مشکلات مزبور رفع خواهد شد.
کبیر با اشاره به اینکه باید از منابع کشور صیانت کنیم و گنج قارون نیستیم، افزود: امروز کشور با توجه فراز و نشیبهایی که در زمینه اقتصادی دارد ما حق نداریم سخاوتمندانه بریز و بپاش داشته باشیم.


مدیرعامل بیمه سلامت ایران در ادامه با بیان اینکه رضایتمندی مردم اصل است، گفت: ما نوکر و خدمتگزار مردم هستیم.
وی با اشاره به اینکه توانمندسازی مردم به عنوان مهم‌ترین استراتژی در دستور کار بیمه سلامت قرار دارد افزود: ما نمی‌خواهیم مردم که به عنوان پشتوانه و سرمایه اصلی در حوزه شکل گیری نظارت اجتماعی هستند را در مقابل افراد فرهیخته و پزشکان ارزشمند قرار دهیم، مردم باید با آگاهی، ارزش خدمات پزشکان را درک کنند.
مدیر عامل بیمه سلامت ایران تصریح کرد: همچنین پزشکان هم در پاسخگویی مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنند.


بیمه یک صنعت است برای جبران خسارت
مدیر عامل بیمه سلامت ایران با بیان اینکه بیمه، صنعتی برای جبران خسارت و مشکلات است و حفاظت مالی از مردم در برابر هزینه سلامت در بیمه سلامت نخستین اصل است، افزود: تمام مردم باید از چتر مناسب پوشش بیمه‌ای برخودار باشند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از مراجعه کنندگان به مراکز درمانی استان یزد افراد غیر بومی و از استانهای همجوار است گفت: اینجای سوال است به چه علت سطح بهرمندی از خدمات مطلوب در استانهای دیگر فراهم نشده است.


مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: ما در حوزه بیمه باید مشکلات و استقرار در خدمات را بررسی کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح پوشش بیمه همگانی در کشور در دولت یازدهم افزود: کشورهای در حال توسعه از اجرای خوب این طرح متحیر شده بودند که واقعا چگونه دولت توانسته این طرح را در عمل اجرا کند.
وی اظهار کرد: ما باید از موهبتی که دولت یازدهم در حوزه بیمه و سلامت ایجاد کرده به خوبی استفاده کنیم.
کبیر افزود: دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در سفر خود به ایران، این اقدام را شبیه یک معجزه خواند و بر استفاده از این فرصت تاکید کرد.


مدیر عامل بیمه سلامت ایران تصریح کرد: اگر مردم نسبت به سلامت و خود مراقبتی آگاهی پیدا کنند قطعا خیلی از هزینه‌ها کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه خدمات پیشگیری و نظام سطح بندی در اساسنامه بیمه سلامت مورد تاکید قرار گرفته است گفت: ما از محل در آمد انسانهای سالم می‌توانیم به گروههای آسیب پذیرخدمت بدهیم و یک بیمه اگر می‌خواهد به عنوان صنعت بیمه نقش خود را به خوبی ایفا کند به این مسائل باید پایبند باشد.


کبیر با بیان اینکه بیمه اگر اعتبار و انباشت اعتبار نداشته باشد، نمی‌تواند به خوبی نقش خود را ایفا کند گفت: قد و قواره وزارت بهداشت و رفاه نمی‌تواند باری مالی حوزه سلامت را به تنهایی برعهده گیرد.
وی با بیان اینکه امروز صنعت باید تمام عوامل خطر را کنترل کند افزود: اگر امروز آلودگی هوا، کالاهای آسیب رسان و برخی از مواد غذایی چون چپیس، پفک، کالباس و غیره به دلیل مواد نگهدارنده آمار ابتلا به بیماری در حال افزایش است معنا ندارد بیمه در این زمینه خرج کند.
وی اضافه کرد: بلکه باید عوامل ابتلا و شیوع را پایین آورد و در این زمینه گامهای برداشت.
مدیر عامل بیمه سلامت ایران افزود: چنانچه اگر بخواهیم مثل یک بیمه توسعه یافته مانند کشورهای کانادا و انگلستان موفق باشیم باید انباشت منابع کنیم.
وی انباشت منابع و فراهم نمودن ساز و کار بیمه‌ای را از دلایل موفقیت بیمه روستاییان در کشور بیان کرد و گفت: اما باز هم در این زمینه با یکسری از چالش‌ها روبرو هستیم.

 

دفعات مراجعه در طرح تحول سلامت دیده شود
کبیر اظهار کرد: تا زمانی که بار مراجعه را در طرح تحول سلامت اصلاح نکنیم مانند یک چک سفید در دست مردم است.
وی اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های ابلاغ مقام معظم رهبری باید منابع سلامت کشور را براساس نظام سطح بندی هزینه کنیم و به نظام ارجاع پای بند باشیم.
کبیر با بیان اینکه نظام ارجاع شریان حیاتی نظام سلامت است گفت: اگر به این نظام پای بند باشیم منابع خود را دور ریختیم.
وی با اشاره به اینکه کشور در برنامه سوم، چهارم و پنجم توسعه به شواهدی در زمینه سلامت رسیده بود که باید برای آن تدابیری اندیشیده می‌شد گفت: به دنبال آن در دهه ۶۰، انقلابی در سلامت کشور اتفاق افتاد که با ایجاد شبکه‌های بهداشت و سلامت به طور گسترده، بسیاری از بیماری‌های واگیردار ریشه کن شد.


کبیر گفت: در دهه ۷۰ رفع نیازهای اولیه سلامت و بهداشت در کشور گسترده شد اما از آنجا که مدلی برای این توسعه وجود نداشت، شرایط به سمتی رفت که از طب عمومی مورد غفلت واقع شد و از این دهه آسیب به پزشکی عمومی در کشور اغاز گردید.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: در دولت یازدهم تدابیری اندیشیده شد که پرداخت از جیب مردم کاهش یافت و به حوزه سلامت هم توجه شد.


همایش سراسری روسای بیمه گر، درآمد و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت ۱۱۰ نفر از این بخش از روز گذشته در محل سالن‌های همایش باقرالعلوم علوم پزشکی در استان یزد آغاز شده بود و امروز به کار خود پایان داد.

کد خبر 490838

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار