امری که به وضوح امروز صبح وقتی وارد ستاد کشور شدم با نگاهی به جمعیت غیر متجانس ، پراکنده، انفرادی، با عقاید و دیدگاهها و گرایشهای متفاوت که از خلال عکسهای مخابره شده نیز به خوبی هویدا است می توان درک کرد که انسجام بخشیدن به این تنوع خود سازمان و نیروی زیادی می طلبد و وضع قوانین کارساز جامعه پیش کش!
اما در یک اقدام حزبی صبح امروز برای اولین بار نامزدهای انتخاباتی حزب اعتماد ملی در تهران بصورت دستجمعی وارد ستادانتخابات وزارت کشور شده و اقدام به ثبت نام نمودند. این اقدام حزبی از چشم تیز بین خبرنگاران و افراد سیاسی حاضر در ستاد مذکور دور نماند و مخابره عکسهای دستجمعی آنان در فضای رسانه ائی و مجازی در حالیکه پیش نویس برنامه های پیشنهادی حزب به شورایعالی انتخاباتی اصلاحطلبان را در دست داشتند بیانگر توجه به این اقدام است. باور بفرمائید با ماشاالله و انشاالله نمیشود مشکلات را حل و کشور را اداره کرد. و اگر باور ندارید که فراهم کردن حداقل رفاه و زندگی در خور شان ایرانی در جمهوری اسلامی نیاز به 1- سازماندهی و تشکیلات و 2- انسان تربیت شده، یکی گاو نر است و دیگری مرد کهن با من همراه شوید و استدلال بنده را به بوته نقد بگذارید.
یکی از مهمترین وظایف احزاب برنامه محوری، داشتن اهداف روشن مرحله ائی عملیاتی و راهبردی است که بتواند جامعه هدف و مورد خطاب خویش را با خود همراه کند. برنامه هم افراد را حول اهدافش متحد میکند و هم جامعه هدف را مطالبه محور تربیت میکند. بنابراین باز برای اولین بار افراد مذکور ضمن صدور بیانیه ائی به اهداف کلان و خلاصه برنامه پیشنهادی خود به شورایعالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاحطلبان که ساز و کاری برای به اجماع رساندن این جناح اصلی کشور است، ارائه داده اند. اهداف کلانی نظیر:
• اولویت حل مشکلات اقتصادی کشور از طریق بخش خصوصی، کارآفرینی و تولید شغل.
• بهبود سیستم مدیریت کشور از طریق آموزشهای کاربردی، افزایش نقش کارشناسان در تصمیم گیریها و تحقق شایسته سالاری.
• آغاز انقلاب اداری از طریق بهینه سازی ساختار نظام اداری و مقابله با فساد نظام مند.
• توجه به نهاد خانواده در حل مشکلات و ناهنجاریهای اجتماعی.
• افزایش نقش زنان و جوانان در مدیریت کشور.
• پالایش قوانین وضع شده و دخیل نمودن جامعه نخبه کشور در روند قانون گذاری و تلاش برای مشارکت نظام مند شهروندان در فرایند قانون گذاری از طریق تقویت ارتباط نمایندگان و شهروندان توسط شبکه شورایاریها.
• توجه به محیط زیست، تولید انرزی پاک و توسعه فضای سبز.
• ارتقا جایگاه ایران در بین کشورهای منطقه جهان و استفاده از سیاست خارجی در تسهیل تبادلات اقتصادی و جذب سرمایه خارجی و توسعه گردشگری.
حالا باور دارید تحقق چنین اهدافی و پیاده کردن چنین راهبردهای مربوط به آن یعنی تغییر دیدگاهها به نمایندگان از واسطه گری به نمایندگی واقعی مردم حوزه انتخابیه، گاو نر میخواهد و مرد کهن و نه شرکت سهامی افراد متفرق که هر یک به جهتی می روند؟! و چه ساز و کاری بهتر از حزب می تواند چنین نقشی ایفا کند؟
اما در بیانیه این حزب که به نکات بسیار حیاتی و اساسی موقعیت کنونی کشور اشاره رفته است و خود فرصت و یانویسنده دیگری برای تجزیه و تحلیل آن می طلبد، شعری آمده که خود گویای نکات زیبا و آموزنده ائی از دیدگاهها و مشی این حزب نسبت به موقعیتش با روند تحولات سیاسی اجتماعی کشور است. شعر زبان گویای ادبیات فارسی برای تمثیل و جذب روحیه حساس و عاطفی انسان ایرانی است و وقتی با سیاست مخلوط میشود شمشیر تیزی است که دل می رباید و انسانیت می آفریند. حزب، حلقه وصل انسان تربیت شده برای تاثیر بر این تحولات برق آسا است و عقل ایجاب میکند از فوائد و اثرات آن غافل نشد. حزب، انسان سازمانی با گذشت، بلند نظر، دوراندیش، بی کینه، نیک نفس و استراتژیک تربیت میکند که علیرغم دشواریهای دوران و زمانه با سینه فراخ و امیدوارانه به عنایت الهی میتواند بسراید:
ﻫﺮ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﺍﯾﺰﺩ ﻣﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﯾﺎﺭ ﺑﺎﺩ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﻋﻤﺮ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﺎﺩ
ﻫﺮ ﮐﻪ ﺍﻧﺪﺭ ﺭﺍﻩ ﻣﺎ ﺧﺎﺭﯼ ﻓﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﻫﺮ ﮔﻠﯽ ﮐﺰ ﺑﺎﻍ ﻭﺻﻠﺶ ﺑﺸﮑﻔﺪ ﺑﯽ ﺧﺎﺭ ﺑﺎﺩ
اگر چه متاسفانه هنوز نظام انتخابات کشور حزبی نیست و بدلیل نوع مشارکت افراد بدون داشتن روابط تشکیلاتی مشخص و رشد غیر تخصصی و اتفاقی لطمات بسیاری از این جهت متوجه نه تنها قوه مقننه، وضع قوانین مختلف و بعضا" متضاد در دوره های گوناگون مجلس بلکه سایر قوا و مملکت شده است، اما این امر مانع از آن نشده است که احزاب جدی که علاقمند به مصالح کشور در کنار فعالیت تشکیلاتی هستند دست از تلاش بردارند.
کد خبر 492223
نظر شما