عطیه بهره بر/ خبرآنلاین: در جلسه شورای شهر کرمان محمود وفایی گفت: ما به تعامل و ارتباط خوب و سازنده با شورای اسلامی شهر کرمان و شهرداری کرمان نیاز داریم. وی افزود: استان کرمان در حال حاضر به جهت پیشینه تاریخی و برخورداری از اقلیم های متفاوت و چهار گانه، ابنیه فرهنگی و معنوی ایران کوچک ماست و همه آنچه در جای جای ایران است میتوان گفت در کرمان جمع شده است. مدیرکل میراث فرهنگی کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان بیش از ۷ هزار اثر تاریخی شناخته شده و ۷۰۰ اثر ثبت شده ملی و ۳ اثر ثبت جهانی دارد اظهار داشت: شهر کرمان نمونه ای از خوبیها است. ما امروز بیش ازهر زمان دیگری برای نیاز به تعامل و همکاری داریم. امروز فرصت تاریخی خوبی است و استاندار خوبی داریم که توانسته اند اقتصاد و فرهنگ را بهم پیوند زنند. من و همکارانم با چنین دیدگاهی در خدمت شما هستیم. امروز ما هیچ دعوایی با کسی نداریم. وظیفه ما این است که تلاش کنیم که بافت تاریخی شهرمان بیش از این صدمه نبیند. وی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد بافت تاریخی شهر ما از بین رفته است و الان احیا و زیبا سازی بافت فرسوده را در دستور کار داریم اما رسالت بزرگتر ما این است که بافت تاریخی شهرمان را حفظ کنیم.
منصور ایران منش هم در این جلسه خطاب به وفایی گفت: مردم در بحث قلعه های دختر و اردشیر نگرانی زیادی دارند و بهتر است زودتر ساماندهی شود. حجت الاسلام ربانی زاده سخنگوی شورا هم گفت: آقایی وفایی گفتند که کرمان باید مقصد گردشگری باشد. میراث فرهنگی باید بگوید چرا کرمان مقصد گردشگری نیست؟ وی اضافه کرد: ما آماده تعامل و همکاری با اداره میراث فرهنگی هستیم. مویدی هم در این جلسه گفت: در ۱۶ سالی که در شورا بوده ام تا الان هیچ کسی را مثل وفایی ندیده ام.
در جلسه شب گذشته شورای شهر کرمان علی اکبر مشرفی رئیس شورا پیشنهاد داد در محدوده بافت تاریخی بازار یک شهید گمنام دفن شود. این صحبت مشرفی با مخالفت حجت الاسلام ربانی زاده روبرو شد. ربانی زاده گفت: بنده با خاکسپاری شهدای گمنام در بافت تاریخی مخالفم.
علی منصوری نایب رئیس شورا هم در جلسه شب گذشته گفت: آقای وفایی می گویند 70 درصد بافت تاریخی از بین رفته است. من احساس نگرانی دارم و فکر میکنم استان کرمان در این مورد خیلی ضعیف کار کرده است و در چند سال گذشته میراث فرهنگی نتوانسته جای مشخصی برای خودش پیدا کند. رویا دیوان بیگی پیشنهاد داد: از ساختمان کنسولگری انگلیس می شود به عنوان کتابخانه استفاده کرد. زهرا ایران منش هم گفت: باید یک مکان دائمی برای عرضه صنایع دستی کرمان ایجاد شود. صدیقه زاهدی هم پیشنهاد داد: ما میتوانیم خیابان زریسف را به یک خیابان گردشگری تبدیل کنیم.
بابایی شهردار کرمان در این جلسه گفت: شهرداری در افق 1404 موظف شده در جهت توسعه و اصلاح بافت تاریخی گام بردارد و ما هم می خواهیم در این مسیر گام برداریم. او در ادامه با اشاره به اقدامات شهرداری در جهت بهسازی بازار و حمام باغ لـله گفت: دو دانگ این حمام شخصی بود و با خرید آن بهسازی را ادامه می دهیم. وی اظهار داشت: باید فضایی را ایجاد کنیم که مردم به بازسازی بافت تاریخی وارد شوند. ما باید رونق را به بافت تاریخی ببریم.
در ادامه محمود وفایی گفت: خواسته من از شورا این است که هرگاه میخواهد طرحی تصویب کند در مرحله اول با میراث فرهنگی هماهنگ کند. معاون گردشگری میراث فرهنگی کرمان هم در این جلسه گفت: در حوزه گردشگری در یک مقطعی از زمان یزد از ما پیشی گرفت و در حایگاهی بالاتر از ما قرار گرفت اما حالا اوضاع گردشگری رو به بهبود است.

جلسه شب گذشته شورای شهر کرمان با حضور محمود وفایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان و جهانشاهی معاون وی و علی بابایی شهردار کرمان برگزار شد.
کد خبر 493483
نظر شما