معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان از شناسایی 18 هزار و 500 هنرمند صنایع دستی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ سلمان شاه محمدی در تشریح این خبر اظهار داشت: گیلان با داشتن پیشینه ای کهن و استوار در حوزه صنایع دستی جایگاه خوبی را در کشور به خود اختصاص داده و شناسایی 18 هزار و 500 هنرمند فعال در این عرصه گواهی برای اثبات این ادعاست.

وی با تاکید بر لزوم فراگیری دانش های اکادمیک برای هنرمندان صنایع دستی اذعان داشت: در گیلان کمتر از 50 نفر از هنرمندان تحصیلات آکادمیک حوزه صنایع دستی را گذرانده اند.

شاه محمدی خاطرنشان نمود: بر اساس بررسی های به عمل آمده در برگزاری نشست با صاحبنظران، تدریس نشدن رشته های صنایع دستی در مراکز دانشگاهی استان گیلان به عنوان یک خلاء علمی - هنری محسوب می شود.

وی با اشاره به توانمندی و ظرفیت گیلان در حوزه تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی بیان کرد: آموزش، یکی از ضروری ترین مولفه های توسعه است و در همین راستا می بایست برای موضوع یاد شده چاره اندیشی شود.

شاه محمدی افزود: تحصیلات دانشگاهی در رشته های صنایع دستی نقش عمیقی در بالا بردن کیفیت تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی ایفا می کند.

این مسئول خواستار بهبود روابط و توسعه همکاری های مراکز علمی دانشگاهی بر اساس بندهای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه گیلان و اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان شد.

شاه محمدی،بهره گیری از اندیشه و دانش نیروی جوان و تحصیل کرده را گامی در راستای احیای هنرهای بومی و محلی دانست.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان مهمترین برنامه های معاونت صنایع دستی را ایجاد تنوع ، کیفیت، افزایش مراکز عرضه ، تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت در حوزه صنایع دستی اعلام و خاطرنشان کرد: اشتغالزایی و رونق اقتصادی استان با مورد توجه قرار دادن و احیای هنرهای اصیل و سنتی پدیدار می شود.

از 90 رشته صنایع دستی گیلان 71 رشته فعال است و تاکنون شش هزار و 298 هنرمند هنرهای سنتی و صنایع دستی استان بیمه شده اند.

کد خبر 498612

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار