رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع ائمه جماعات مساجد قم گفت: بعد از به نتیجه رسیدن مذاکرات، سعودی‌ها گفتند که قیمت نفت را آنقدر پایین می‌آوریم که ایران از مذاکرات سودی نبرد.

علی لاریجانی  اظهار داشت: وضعیت اقتصادی کشور در حال حاضر مناسب نیست و تحریم‌ها موجب شد تا واحدهای تولیدی با مشکلاتی مواجه کنند و از طرفی تحریم‌های بانکی هم مانع از جابجایی پول و سرمایه واحدهای تولیدی شده که به همین دلیل تولیدکنندگان مجبور بودند تا با واسطه‌هایی نقل و انتقالات پولی خود را انجام دهند و این امر موجب افزایش قیمت اجناس تولیدی می‌شد و در این وسط هم برخی از واسطه‌ها کل پول را می‌گرفتند و می‌بردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پول در گردش کارخانجات کم شده و آنان برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه می‌کنند و بانک‌ها هم سرمایه لازم را برای هزینه در بخش تولید ندارند و البته باید عنوان کرد که بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به خاطر سوء مدیریت‌ها است.


اهم اظهارات وی به نقل از مهر  را در ادامه می خوانید:

* به نتیجه رسیدن مسئله هسته‌ای در ایران کار درستی بود، چرا که ما دانش هسته‌ای را به دست آورده و به دنبال تولید سلاح هسته‌ای نبودیم.
*اواخر دولت قبل تمایل به مذاکرات از سوی طرف مقابل وجود داشت. اما عواملی نمی‌گذاشتند این کار به درستی پیش رود و کشورهایی مثل عربستان سعودی در راستای مذاکرات کارشکنی می‌کردند و برخی از کشور‌ها را به عدم انجام این کار تشویق می‌کردند.
* امروز مذاکرات تا توافق نهایی پیش رفته، برای همین از اواسط مذاکرات هسته‌ای، سعودی‌ها تصمیم گرفتند تا قیمت نفت را پایین بیاورند و بر همین اساس قیمت ۱۱۰ دلاری نفت به ۳۰ دلار کاهش یافت. بعد از به نتیجه رسیدن مذاکرات، سعودی‌ها گفتند که قیمت نفت را آنقدر پایین می‌آوریم که ایران از مذاکرات سودی نبرد و امروز هم با شهادت شیخ نمر، مسائل جدیدی را در منطقه راه انداخته‌اند.
*دولت هزینه‌های جاری بسیاری دارد. سال گذشته ۱۸۰ هزار میلیارد تومان بودجه داشتیم که ۱۶۰ هزار میلیارد تومان آن بودجه جاری و تنها ۲۰ هزار میلیارد تومان آن بودجه عمرانی بوده است.
* این روز‌ها برجام به مراحل آخر خود می‌رسد و تحریم‌ها برداشته خواهد شد و در مجموع نظام، تصمیم درستی گرفت که دانش هسته‌ای در ایران بماند و خللی در آن وارد نشود و از طرفی تحریم‌ها نیز برداشته شود. برداشت تحریم‌ها امروز پله اول ماست و بعد از آن باید تلاش کرد تا عمران و آبادانی در کشور شکل گیرد و اگر جریان اقتصادی در کشور ما قوی باشد، سنگ اندازی‌ها تأثیری نخواهد داشت و امروز باید به سمتی رویم که تولید و اقتصاد در کشور قوی شود.
*حضور مردم باید پررنگ باشد که در این صورت پشتوانه کشور در مذاکرات، عرصه‌های سیاسی قوی‌تر خواهد بود.
*کشوری که می‌خواهد دموکراسی در آن حاکم باشد، باید امکان حضور مردم را در اداره کشور بیشتر فراهم کند و مردم نیز باید افرادی که برای سرنوشت انقلاب دغدغه دارند و برای حل مشکلات بر اساس اصول اصلی انقلاب تلاش می‌کنند، انتخاب کنند.
* افراد کاردان باید از سوی مردم انتخاب شوند چرا که امروز مسائل پیچیده‌ای در عرصه‌های اقتصادی کشور داریم که این افراد باید توانایی حل آن‌ها را داشته باشند.

27214

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 499227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    28 5
    دقیقا.
  • امیر A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    66 3
    از رییس جمهور بگیر نا بقیه اعضای حاکمیت همیشه میگن عواملی نمیگذاشت اقتصاد درست شود نمیگذاشت مذاکرات درست شود نمیگذاشت محیط زیست درست شود نمیگذاشت ورزش درست شود بالاخره یه بار بگید این عوامل کیا هستند تا ماهم بدونیم
    • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۶
      0 0
      ما هم نمیدانیم چه عواملی هستند از یک طرف دوستان میفرمایند ما اقتدار داریم و فلانیم و چنانیم از یک طرف می فرمایند یک عده نمیگذارند یعنی در برابر یک عده توانایی نداریم بالاخره ما اقتدار داریم یا نداریم؟ نکنه میخواهید بفرمایید یک عده نمیگذاشتند ولی ما توانستیم و میتوانیم و..اگر میتوانیم پس تلاشهای اونها بی نتیجه بوده و مشکلات از مدیریت داخله
  • بی نام A1 ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    11 3
    بنویسد. بزنید پیشانیتان. این افتخار بزرگ را که ملت به ان افتخار می کنند.
  • محمد قربانی A1 ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    24 24
    زنده باد لاریجانی و شخصیتهای فهیم وعاقل نظام جمهوری اسلامی
  • جاوید IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    16 34
    بله عواملی هم بودن که اجازه نمیدادن دولت قبل موفق بشه و هی سنگ اندازی میکردن .مثلا ترتیب دادن اختلاس ها و هرج و مرج در بازار . عاقلین میدونن که مسبب تحریمها فتنه 88 بود و امیدواری که این فتنه به آمریکا داد .بله عواملی همیشه بودن که مانع پیشرفت ما بوده .انحصار ،دولتی بودن،عدم نظارت ،عدم برخورد با فساد در گذشته ،مهمتر از همه عدم اعتقاد خیلی از مسئولین به اسلام و مسلمانی .اگه ما مسلمان واقعی بودیم مطمئناً این اختلاس ها ،دزدی ها و بی نظمی ها ایجاد نمیشد .بانکهای ما که نه تنها اسلامی نیستن بلکه ضد اسلامی هم عمل میکنن ،یک جوان برای وام ازدواج باید ماهها بدو بدو کنه ولی یه فاسد میلیاردی وام میگیره تازه پس هم نمیده .بله عوامل زیادی ما رو نابود کرده .
  • دامن باغ RU ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    20 6
    ما عادت کرده ایم همیشه توپ را در ز مین دیگران بیندازیم. هیچ وقت یاد نگرفته ایم خود را هم شریک ایجاد مشکلات بدانیم. چاره ای هم نیست همه بااین روش خو گرفته اند وبه عادت عمومی تبدیل شده.
  • بی نام IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    29 8
    مثل این که دلواپسا فعال شدند
  • بدون نام ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۵
    1 1
    احتمالانزديك انتخابات،واقعيت هاقابل بيان شده اند!وگرنه نقش دلواپسهاوتلاش براي به نتيجه نرسيدن مذاكرات روهمه ميدانند