در چهارمین سالگرد برگزاری "ساعت زمین" ساختمانهای اداری و نقاط برجسته ومعروف در 120 شهر جهان در خاموشی فرو رفتند تا در یک اقدام نمادین نگرانی های زیست محیطی را به گوش جهانیان برسانند.این مراسم توسط صندوق جهانی حیات وحش ترتیب داده شده است.
به این ترتیب مردم 4 هزار شهر در بیش از 120 کشور جهان برای کاهش مصرف انرژی در ساعت 8:30 بعد از ظهر به وقت محلی خودشان چراغها را خاموش کردند.
در بریتانیا چراغهای قصر باکنینگهام ، خیابان دانینگ و ساعت بیگ بن و دیگر مکانهای برجسته این کشور خاموش شد.
این رویداد در جزایر دورافتاده چاتمن در نیوزیلند که اولین مکانی بود که به ساعت 8:30 بعد از ظهر می رسید آغاز شد.
در شهرهای دیگر جهان مانند ساختمان ایمپایر استیت در نیویورک، خانه اپرای سیدنی و برج تافل پاریس نیز این خاموشی ها با هدف کاهش مصرف انرژی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی صورت گرفت.
دیوید ناسبام مدیر اجرایی صندوق جهانی حیات وحش در انگلستان گفت : این اثباتی بر این مدعاست که نگرانی در مورد تغییرات آب و هوایی بسیار در سطح جهان مورد توجه است و بسیاری از مردم جهان پشتیبان تلاش همگانی برای کاهش اثرات نا مطلوب روی محیط زیست هستند.
صندوق جهانی حیات وحش از رهبران جهان می خواهد به پیام میلیون ها تن در سراسر جهان گوش کنند و در حرکتی که سال گذشته در کپنهاگ آغاز شد شرکت کرده و به یک توافق بین المللی برای تغییرات جهانی دست پیدا کنند.
دبیر کل سازمان ملل بان کی مون نیز این حرکت را بسیار امیدبخش دانست.
او در این باره گفت :با خاموش کردن چراغ های غیر ضروری برای مدت یک ساعت در سطح جهان ، مردم وارد حرکت نمادینی می شوند که نشان می دهد تغییرات لازم باید به سرعت صورت بگیرد.همان طور که مردم جهان چراغ ها را از قاره ای به قاره دیگر خاموش می کردند اعلام می کردند که سرمایه های طبیعی بسیار حیاتی و در عین حال آسیب پذیر هستند و باید برای حفاظت از آن در آینده تلاش های بیشتری صورت گیرد.
اندی ریدلی یکی از کارمندان صندوق جهانی حیات وحش که در سال 2007 ایده ساعت زمین را مطرح کرد در این باره گفت : چیزی که ما به دنبال آن هستیم این است که کشورهای جهان به یک توافق بین المللی برسند و میزان تولید گازهای گلخانه ای خود را کاهش دهند.امسال کشور چین هم برای دومین بار در این حرکت نمادین شرکت کرد.
تلگراف ، 27 مارس
در این مراسم نقاط معروف 120 شهر جهان خاموش شدند تا در یک اقدام نمادین نگرانی های زیست محیطی را به گوش جهانیان برسانند.
کد خبر 51219
نظر شما