امیرعباس سلطانی افزود: بخش قابل توجهی از سیاست های اقتصاد مقاومتی به بخش نفت و گاز ارتباط دارد و دراین راستا افزایش ذخایر راهبردی نفت و گاز برای اثرگذاری در بازار جهانی از اولویت های این بخش است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت بخش نفت و گاز در سیاست های اقتصادی انتظار می رود تا ضمن حفظ ظرفیت های تولید نفت و گاز به بخش توسعه نیز توجه شود.
سلطانی تصریح کرد: افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تاکید بر حفظ و توسعه ظرفیت های تولید نفت و گاز، به ویژه در میادین مشترک در بند 14 سیاست های اقتصاد مقاومتی آمده است.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر شتاب بخشی به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: الگوی اقتصاد مقاومتی مبنای فعالیت های اقتصادی کشور است و با اجرای درست سیاست های اقتصادی می توان امیدوار بود که بسیاری از مشکلات اقتصادی برطرف شود.
سلطانی با تاکید بر ایجاد انگیزه برای جذب سرمایه گذار در بخش نفت و گاز، اظهار کرد: باید انگیزه های لازم را برای جذب سرمایه گذار در بخش نفت و گاز ایجاد شود که لازمه انجام این مهم رعایت قانون و مقررات است.
وی خاطرنشان کرد: باید چاه های نفت کشور بازسازی شود و توسعه صنعت نفت و گاز با استفاده از تکنولوژی روز انجام گیرد.
گفننی است ، امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و از زمانی که مفهوم اقتصاد مقاومتی در شهریور سال ١٣٨٩ نخستین بار توسط مقام معظم رهبری درجمع کارآفرینان بیان شد قریب به پنج سال می گذرد.
ایرنا نوشت ، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی افزایش ذخایر راهبردی، حفظ و توسعه ظرفیت های تولید نفت و گاز در میادین مشترک بایستی در اولویت قرار گیرد.
کد خبر 523821
نظر شما