تسنیم نوشت: یک کارشناس نفتی گفت اقدام عربستان در ایجاد محدودیت برای تانکرهای خارجی حامل نفت ایران مانعی در برابر افزایش صادرات نفت ایران نیست و به ندرت تانکری پیدا می شود که دو نوع نفت مختلف را بارگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری ترند، پرویز مینا، عضو سابق کمیته استراتژی بلند مدت اوپک گفت، ممنوعیت ورود کشتی های حامل نفت ایران به آب های عربستان نمی تواند تاثیری بر صادرات نفت ایران داشته باشد.

روزنامه فایننشال تایمز اخیرا به نقل از تجار و کشتی داران نوشته که ریاض ورود تانکرهای حامل نفت ایران به آب های این کشور را محدود ساخته است و کشتی هایی که نفت ایران را حمل می کنند برای ورود به بنادر عربستان باید از این کشور مجوز بگیرند.

این اقدام در شرایطی صورت می گیرد که عربستان در تلاش است تا در مسیر تلاش های ایران برای افزایش صادرات نفت بعد از لغو تحریم ها مانع تراشی نماید.

مینا در این باره گفت، تانکرهایی که نفت را از جزایر خارگ و لاوان در ایران بارگیری می کنند برای رفتن به دیگر کشورها نیازی به ورود به آبهای عربستان ندارند و آب های سرزمینی عربستان فاکتور چندان مهمی در خطوط کشتیرانی خلیج فارس به شمار نمی آیند.

وی افزود، تنها زمانی ممکن است مشکلی پیش بیاید که تانکری هم از ایران و هم از عربستان نفت بارگیری کند که این هم مسئله ای غیرمحتمل است.

«خیلی به  ندرت ممکن است یک تانکر دو نوع مختلف نفت بارگیری کند...بنابراین این ممنوعیت هیچ تاثیر منفی ای بر صادرات نفت ایران نخواهد داشت و تنها باید آن را به مثابه یک اقدام تبلیغاتی به شمار آورد.»

یک منبع آگاه در وزارت نفت ایران نیز دو روز پیش گفته بود، وزارت امور خارجه ایران این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

ناوگان تانکری شرکت ملی نفتکش ایران دارای ظرفیت ترانزیت بیش از 76 میلیون بشکه نفت خام است، اما برآوردها تا پایان سال 2015 نشان می داد که بخش عمده ای از این ظرفیت صرف ذخیره سازی 30 تا 35 میلیون بشکه نفت ایران بر روی دریا شده بود.

3939

 

کد خبر 525134

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۰
    13 2
    به هر حال اين موضوع براى ايران حيثيتى است و نبايد به عربستان اجازه داد به اين گنده گويى ها، هرچند دروغين ادامه بدهد،زيرا احترام ايران از بين مى رود. دولت مى ترسد واكنش محكم نشان بدهد و قضايا به جنگ ختم شود در حالى كه اگر واكنشى نشان ندهد اعراب هر روز پرررو تر شده و حتى شايد به خيال خام ضعف ايران، حمله كنند ولى با اندكى اخم و تشر ،سر جاى خود مى نشينند و حتى ديگر فكر جنگ را هم نخواهند كرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین