۰ نفر
۲۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۴

سیدحسن بهشتی پور در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین به بررسی مهمترین فرصت ها و چالش هایی که سازمان همکاری اسلامی با آن روبرو است، پرداخته است.

این تحلیلگر سیاسی در آغاز مطلبش با اشاره به برگزاری سیزدهمین اجلاس سران کشورهای اسلامی در استانبول نوشته است:

«پس از گذشت حدود 47 سال از زمان تأسيس سازمان همکاری اسلامی اين سازمان توانسته است علي‌رغم فراز و نشيب‌هايی كه داشته جايگاه تازه‌ای در عرصه بين‌المللی پيدا كند. بر این اساس ضرورت بازنگری در مورد راه‌كارهايی كه بتواند زمينه‌های جديد همكاری بين كشورهای عضو را فراهم كند، بيش ازهرزمان ديگر احساس می‌شود. اين مسأله به‌ويژه از آن جهت اهميت دارد كه سازمان همکاری های اسلامی به دنبال گسترش همكاری با ساير سازمان‌های بين‌المللی از جمله سازمان ملل توانسته است.تاثیرگذاری خود را در جهان افزایش دهد.»

این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در پایان می نویسد:

«در يك ارزيابي كلي مي‌توان گفت كشورهاي عضو سازمان همکاری های اسلامي داراي امكانات خوبي در كليه موارد از جمله توان اقتصادي، سياسي و فرهنگی هستند كه در صورت استفاده بهتر از اين امكانات اين سازمان مي‌تواند جايگاه بسيار مهمي در صحنه بين‌المللي پيدا كند. آن‌چه كه در حال حاضر در هزاره سوم ميلادي بيش از هر چيز ديگر براي اين سازمان ضروري به نظر مي‌رسد همبستگي و اتحاد اين كشورها براي رسيدن به يك برنامه كار مدون شده در جهت ايجاد يك بلوك سياسي ـ اقتصادي و فرهنگي در سطح جهاني است. دستيابي به چنين آرماني دور از ذهن نيست تنها بايد دولت‌هاي عضو بكوشند با ايجاد تفاهم، سيستمي يكپارچه كه داراي اقتدار و مسئوليت لازم است، در قالب یک سازمان منسجم اسلامي به‌وجود آورند. وضعیت فعلی که بیشتر به یک باشگاه سیاسی که هر سه سال یکبار سران آن دور هم جمع می شوند مطلوب نیست . نتایج صدور بیانیه های تکراری مشخص نیست.»

برای خواندن متن کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 527256

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علوي ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
    0 2
    اين سازمان احتياج به تحليل ندارد فقط لايه جرز مناسب اين اُلولكهاست