دیدار اعضاء مؤسسه امام موسی صدر با وزیر ارشاد/ از مکان متفاوت نمایشگاه کتاب تا ثبت روز گفت وگو

اعضای مؤسسه امام موسی صدر به همراه حورا صدر، مدیر مؤسسه و مهدی فیروزان با علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش خبرآنلاین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار به خاطرات خود با امام موسی صدر در دوران مبارزات پیش از انقلاب در بیروت اشاره کرد و گفت: کارها و فعالیت‌های مؤسسه امام موسی صدر را به سبب علاقه‌ام به امام صدر دنبال می‌کنم.

حورا صدر، مدیر مؤسسهٔ امام موسی صدر در ابتدای این دیدار توضیحاتی درباره فعالیت‌های متنوع مؤسسه از قبیل ترجمه و انتشار کتاب، جمع آوری تاریخ شفاهی، برگزاری دوره‌های آموزشی سیر مطالعاتی، کارهای پژوهشی و فعالیت در فضای مجازی و کانون گفت و گو ارائه کرد و تعدادی از کتاب‌های مؤسسه مانند «۷ روایت خصوصی» و داستان‌های بنت الهدی صدر را به وزیر ارشاد اهدا کرد.

مدیر مؤسسهٔ امام موسی صدر درباره دوره‌های سیر مطالعاتی آثار امام صدر گفت: «جمله‌ای از زبان برخی جوانانی که در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند تکرار شده است، این که گفته‌اند قبل از آشنایی با افکار امام موسی صدر بر لبه پرتگاهی قرار گرفته بودیم اما بعد از آن توانستیم فاصله بگیریم و رابطه جدیدی با دین برقرار کنیم. همین اهمیت این کار و انگیزه ادامه آن را برای ما بیشتر می‌کند.»

همچنین مدیر موسسه برنامه ها، اهداف جدید و تیم همکاران موسسه امام موسی صدر را معرفی کرد.

موسسه امام موسی صدر

ثبت روزی برای «گفت و گو»

مؤسسهٔ امام موسی صدر پیش از این طرحی را برای تصویب ۳۰ بهمن به عنوان روز گفت و گو در تقویم به شورای فرهنگ عمومی ارائه کرده بود که در این دیدار درباره روند بررسی این طرح صحبت شد. (۳۰ بهمن سالگرد روزی است که امام موسی صدر در کلیسای کبوشیین لبنان برای مسیحیان، موعظه روزه خواند.)

علی جنتی درباره روند تعیین این روز افزود: «برای این عنوان ۵ مناسبت مختلف به شورای فرهنگ عمومی پیشنهاد شده بود که یکی از آنها همین روز مربوط به امام موسی صدر و دیگری روز تصویب برجام بود. مشورت‌ها انجام شد و طرح‌ها بعد از این شورا به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده شد که هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.»

مکانی متفاوت و مناسب برای نمایشگاه کتاب ۹۵

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ویژگی‌های نمایشگاه کتاب امسال گفت: «مکان نمایشگاه کتاب امسال بهتر از سال‌های گذشته است و معماری آن به طور ویژه برای کارکرد نمایشگاه آماده شده است. برای دسترسی هم مترو تا داخل نمایشگاه رفته و کارکنان شهرداری و ارشاد در این چند ماه بسیار تلاش کرده‌اند تا فضای کار آماده شود. به طور طبیعی چون سال اول است نقایصی هم وجود دارد اما این نقص‌ها در سال‌های بعد برطرف می‌شود. به هر حال این مکان باید یک روزی راه می‌افتاد چرا که مصلی اصلاً فضای مناسبی برای نمایشگاه کتاب نبود و بسیار دردسر و هزینه داشتیم.»

ضرورت استمرار طرح هدیه کتاب

در ادامه گزارشی از طرح عیدی کتاب و هدیه کتاب برای عید نوروز، روز پدر و روز معلم توسط مؤسسهٔ امام موسی صدر ارائه شد . علی جنتی ضمن تقدیر از این طرحی که امسال فراگیر شده، عنوان کرد: « این طرح بسیار خوب بود و اگر بتوانیم این مسئله را جا بیندازیم که مردم به جای گل یا شیرینی کتاب هدیه دهند، گام مهم و بزرگی برداشته شده است. همین که برای مناسبت‌های مختلف هم کتاب خاصی را معرفی کنید بسیار خوب است.»

/6262

کد خبر 528028

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین