به گزارش خبرانلاین مازندران، ربيع فلاح جلودار، استاندار مازندران در جلسه كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان با اشاره به اجراي برنامه ملي پيشگيري و كنترل ديابت، ياد آور شد: در راستاي مقابله با بيماري ديابت بويژه پيشگيري از ابتلاي افراد داراي زمينه به اين بيماري بايد كار جدي انجام شود.
استاندار، توسعه ورزش همگاني را زمينه ساز ارتقا سلامت عمومي دانست و خاطر نشان ساخت: تحقق اين مهم در گرو بسيج همگاني، بهره گيري درست از مشاركت مردم، نقش آفريني دولت در تمهيد بسترهاي لازم و تصميم سازي هاي موثر، اطلاع رساني رسانه ها و رسانه ملي و استفاده از ظرفيت آموزش و پرورش، دانشگاه ها، فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دهياران است.
استاندار در ادامه ضمن تبريك هفته سلامت، سياست هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب در خصوص نظام سلامت را نقشه راه اين بخش دانست و با اشاره به اقدامات موثر دولت تدبير و اميد در اجراي طرح تحول و ارتقا سلامت، اظهار داشت: مهم ترين محور سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري بحث پيشگيري است كه بايد با جديت دنبال شود.
رييس كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان، هم چنين در فراز ديگري از سخنان خود بر تحقق صادرات پرتقال و كيوي به بازارهاي هدف در سال 95 تاكيد كرد و افزود: چارچوب دقيقي براي نظارت بر فعاليت سورتينگ ها تدوين شود و با سورتينگ هاي فاقد مجوز برخورد لازم صورت گيرد و جهاد كشاورزي نسبت به ساماندهي مجوزها اقدام نمايد.
ربيع فلاح، با اشاره به اين كه برنج، مركبات و كيوي، 80 درصد از درآمد كشاورزان مازندران را شامل مي شود، تصريح كرد: برند سازي برنج بايد از بخش خصوصي شروع شود و نظارت بر تمامي مراحل توليد، بسته بندي و عرضه اين محصول صورت گيرد.
در اين جلسه جان بابايي، رييس دانشگاه علوم پزشكي مازندران نيز با اعلام اين كه طي طرحي بالغ بر 5 هزار نفر افراد مبتلا به ديابت در استان شناسايي شد، بيان كرد: امسال طرح غربالگري ديابت افراد بالاي 30 سال را در جمعيت شهري استان در برنامه داريم.
وي افزود: در سال گذشته تمام دانش آموزان مدارس ابتدايي استان طي طرحي به صورت رايگان مورد معاينات دانپزشكي قرار گرفتند و 13 هزار سفير سلامت در مدارس انتخاب شد.
نظر شما