به گزارش خبرآنلاین، فرخ جلالی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از تشکیل شورای هیئات مذهبی در تبریز حدود 12 سال میگذرد، گفت: در سالهای اولیه تشکیل این شورا به علت کمبود امکانات و هم چنین نبود مقررات و آییننامه مدون، این شورا بی تحرک مانده بود، اما در سالهای اخیر تلاشهایی از شورای هیئات مذهبی کشوری برای تدوین آییننامه مدون انجام شد که این تلاشها در اواخر سال 92 به بار نشست و آییننامههای تنظیم شده به مراکز استانها نیز ارسال شدند.
وی با اشاره به اینکه شورای هیئات مذهبی تحت نظر سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت میکند، افزود: این شورا هر چهار سال یکبار توسط سرپرستان 3400 هیئت مذهبی در تبریز انتخاب میشوند، حدود چهار ماه از انتخابات این شورا میگذرد که در طول این چهار ماه تا حد توان بخشی از مشکلات موجود برطرف شده است.
وی با بیان اینکه مقررات دست ما را باز گذاشته تا با هر گونه تخلف و تخطی از مقررات برخورد جدی نماییم، ادامه داد: متاسفانه در برخی هیئات به ظاهر مذهبی شئونات اسلامی رعایت نمیشود، شورای هیئات مذهبی در هنگام برخورد با چنین مواردی سه بار تذکر میدهد اما پس از تذکر سوم در صورتی که این رفتارها و اقدامات ادامه داشته باشد برخورد جدی کرده و حتی ممکن است به تعطیلی هیئت خاطی اقدام نماید.
رئیس شورای هیئات مذهبی تبریز تاکید کرد: اجازه نمیدهیم تا برخی هیئات به ظاهر مذهبی با تخطی از شئونات اسلامی و فرمایشات رهبری قمه زنی را در خانه خدا روا دهند و مسجد را با خون نجس کنند، با هر گونه اعمال خرافی برخورد میکنیم.
جلالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی برای مسئولان و سخنرانان هیئات مذهبی تاکید کرد: برای افزایش سواد مذهبی و اسلامی مسئولان، سخنرانان و حتی مداحان کلاسهای آموزشی برگزار میکنیم.
وی برگزاری همایشهای ملی و مذهبی را از دیگر وظایف شورای هیئات مذهبی دانست و گفت: در اواخر سال 95 و یا اوایل سال 96 ، همایش کشوری بزرگداشت مداحان بزرگ تبریزی را برگزار خواهیم کرد.
نظر شما