به گزارش خبرآنلاین، حسین دشتی افزود: در سال گذشته شرکت تراکتورسازی تبریز قرارداد واگذاری دو هزار تراکتور به مددجویان کشور را امضا کرد که سهم آذربایجان شرقی 100 دستگاه بوده که تمامی آنها واگذار شده است.
وی ادامه داد: شهرستان های هریس و هشترود به ترتیب رتبه اول و دوم واگذاری تراکتور به مددجویان را در استان به خود اختصاص داده است.
دشتی،خاطرنشان کرد: این تراکتورها با 10 تا 15 درصد تخفیف به مددجویان واگذار می شود و کارخانه تراکتور سازی تبریز در سال 95 هیچ گونه افزایش مبلغی را برای مددجویان تحت حمایت این نهاد اعمال نکرده است.
وی گفت: این تراکتورها به مبلغ 470 میلیون ریال با وام 300 میلیون ریالی و 1.5 درصد کارمزد از منابع امدادی، 150 میلیون ریال وام از طریق تسهیلات اشتغال زایی بانک کشاورزی با چهار درصد و 20 میلیون ریال آورده مدجو واگذار می شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی از راه اندازی صندوق قرض الحسنه ولایت در شهرستان ها خبرداد و یادآوری کرد: این صندوق ها برای اولین بار در آذربایجان شرقی و در شهرستان هشترود راه اندازی می شود.
دشتی، با اشاره به اولویت این نهاد برای توانمندی خانواده های مددجویان، افزود: این نهاد به 100 درصد تعهدهای خود و فراتر از آن در حوزه کارگروه اشتغال استان عمل کرده است.
وی اظهار کرد: کمیته امداد استان در سال گذشته یک هزار و 10 میلیارد ریال از طریق بانک ها، وام 150 میلیون ریالی با چهار درصد به شش هزار خانوار تسهیلات پرداخت کرده است.
دشتی با بیان اینکه کمیته امداد استان در سال گذشته هزار و 170 میلیارد ریال از منابع امدادی برای خانواده ها تا سقف 300 میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرده است، اضافه کرد: فقط در اردیبهشت امسال 15 میلیارد ریال تسهیلات به افراد واجد شرایط پرداخت شده است.
معاون فرماندار هشترود نیز در این آیین کشاورزی را اولویت اول و گردشگری و صنعت را از اولویت های بعدی کارگروه اشتغال این شهرستان عنوان کرد و گفت: با هر سرمایه گذار داخلی و خارجی در این زمینه ها آماده عقد قرارداد هستیم.
طالب پرهیزکار، افزود: برای سهولت کار کشاورزان در ایام کاشت و برداشت محصول، آژانس تلفنی تراکتور در این شهرستان راه اندازی می شود.
نظر شما