مساعدت 46 میلیارد ریالی مردم آذربایجان شرقی به نیازمندان کمیته امداد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی گفت: مردم نیکوکار استان طی ماههای محرم و صفر بیش از 46 میلیارد و 787 میلیون ریال به صورت نقدی و غیر نقدی در قالب طرح احسان حسینی به نیازمندان مساعدت کردند.

به گزارش خبرآنلاین، حسین دشتی افزود: مردم نیکوکار استان هر سال نذورات و احسان های خود اعم از غذای گرم،خشک و قربانی را به این نهاد تحویل می دهند تا بین نیازمندان توزیع گردد.

وی یادآور شد: طی این مدت در 63 پایگاه جذب حامی این نهاد، 971 حامی نیکوکار حمایت از 972 یتیم، خانواده نیازمند، بیمار و نوعروس را در سطح استان بر عهده گرفتند.

دشتی اضافه کرد: مساعدت حامیان نیکوکار به ایتام و خانواده های نیازمند در قالب طرح های محسنین، طاها، شفا،کوثر، حج فقرا، رضوان، اکرام ایتام و ماعون بوده است.

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در ماههای محرم و صفر 91 حامی در قالب طرح شفا هزینه های درمانی 102 بیمار نیازمند را تقبل کردند خاطرنشان کرد: 91 حامی نیز در قالب طرح کوثر، جهیزیه 57 نوعروس را تامین کرده و آنان را به خانه بخت فرستادند.

دشتی تصریح کرد: طرح کوثر برای تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند، طرح طاها برای بیمه آتیه فرزندان ایتام و طرح شفا برای کمک به نیازهای درمانی مددجویان بیمار توسط این نهاد اجرا می شود.

کد خبر 491686

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =