همشهری آنلاین نوشت: یک پژوهش جدید بر روی ۹۰۰۰ مرد و زن میان‌سال نشان می‌دهد تقریباً نیمی از همه حمله‌های قلبی هیچ علامت آشکاری ندارند.

به گزارش لایو ساینس پژوهشگران آمریکایی در دانشکده پزشکی دانشکده ویک فارست این بررسی با بودجه دولتی را انجام دادند و نتایج روز دوشنبه ۱۶ مه (۲۷ اردیبهشت) به‌طور آنلاین در ژورنال انجمن قلب آمریکا به نام Circulation منتشر شده است.

یافته‌های این بررسی نشان داد که حمله‌های قلبی «خاموش» ۴۵ درصد از همه حمله‌های قلبی را تشکیل می‌دهند.

به‌علاوه، این پژوهشگران همچنین دریافتند که حمله‌های قلبی خاموش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی تا سه برابر نسبت به وضعیت بدون حمله قلبی بالا می‌برند.

دکتر السید سلیمان، رئیس مرکز پژوهشی اپیدمیولوژی بیماری‌های قلب در مرکز پزشکی باپتیست ویک فارست در کارولینای شمالی و نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید حمله‌های قلبی خاموش به همان اندازه حمله‌های قلبی دارای علائم و نشانه‌های هشداردهنده بد هستند.

اما به گفته سلیمان، «ازآنجایی‌که بیماران نمی‌دادند دچار حمله قلبی خاموش شده‌اند، ممکن است درمان موردنیاز برای پیشگیری از حمله قلبی دیگر را دریافت نکنند.»

حمله‌های قلبی هنگامی رخ می‌دهند رگ‌های خون رسان به بافت عضلانی قلب مسدود می‌شوند. نرسیدن خون باعث می‌شود که آن بخش از عضله قلب شروع به مردن کند.

معمولاً مردم حمله‌های قلبی حمله‌های قلبی را با علائم شایعی مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس و سرگیجه مربوط می‌کنند. اما به گفته سلیمان در موارد حمله‌های قلبی خاموشِ بافت عضلانی قلبی ممکن است آسیب ببیند یا بمیرد، بدون اینکه علامتی وجود داشته باشد یا علائم آن‌قدر خفیف هستند که فرد متوجه دچار شدن به حمله قلبی نمی‌شود.

سلیمان می‌گوید افرادی که حمله قلبی خاموش داشته‌اند ممکن است مدت‌ها بعد متوجه آن شوند- در بسیاری از موارد هنگامی‌که پزشک به‌طور اتفاقی در حال آزمایش برای عارضه دیگری است.

پزشکان می‌تواند نشانه‌ها حمله قلبی خاموش پیشین را با استفاده از نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام کهان فعالیت الکتریک قلب اندازه‌گیری می‌شود- شناسایی کنند. فعالیت الکتریکی قلب حتی سال‌ها پس از یک حمله قلبی خاموش تغییریافته باقی می‌مانند.

یک یافته دیگر این بررسی این بود که گرچه حمله‌های قلبی خاموش در مردان شایع‌تر هستند، در زنان مرگبارترند.

سلیمان می‌گوید بااینکه این بررسی برای تعیین علت تفاوت‌های حمله‌های قلبی در مردان و زنان طراحی نشده بود، دانشمندان می‌دانند که مردان و زنان به شیوه‌های متفاوتی دستخوش حمله قلبی می‌شوند. به گفته او نتایج این بررسی بر اهمیت توجه به تفاوت‌های زنان و مردان هنگامی‌که موضوع حمله قلبی مطرح است، تأکید می‌کند.

۵۴۵۴

کد خبر 538124

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
    3 0
    هفته گذشت مادر مهربان خود را ازدست دادم علت مرگ نیز گرفتگی عروق كرونر تشخیص داده شد. . وقتی که به این موضوع که با یک استنت یا فنر و یا عمل جراحی میشد از این اتفاق جلوگیری کرد آتش به جانم می افتد. وقتی پیش از مرگ، مادر از تنگی نفس گله میکرد و یکی از حاذق ترین متخصصین قلب کشور فقط با یک نوار قلب تشخیص سلامتی قلب مادرم را داد غم ازدست دادن او صد برابر میشود. جلوگیری از مرگ به علت عارضه گرفتگی عروق کار سختی نیست اما نمیدانم چرا متخصص قلب به همین راحتی بدون بررسی کامل و یا تجویز تست‌ها و معاینه های تکمیلی مانند تست ورزش و یا سیتی آنژو باعث چنین اتفاقی شد. مردم بهتر است از نشانه های بیماری گرفتگی عروق اطلاع کسب کرده و تا حد امکان به صورت صد درصد به یک پزشک اطمینان نکنند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین