به گزارش خبرآنلاین، پوران درخشنده، در همایش "آفرینش های معماری،ایده های سینمایی" تبریز با اشاره به فیلم درحال ساخت خود افزود: امیدوارم فیلمی که ساخته می شود مورد پسند واقع شود و باعث تغییر نگرش های اشتباه و رایج در جامعه شود تا همه بتوانیم بهتر بیاندیشیم و بهتر مهر بورزیم.
وی اظهار داشت: پس از مطالعه دقیق و بسیار در مورد عوامل و دلایل مختلف طلاق و تحقیق و پژوهش به مدت 2 سال، در مواردی حتی مجبور به پاره کردن و دور ریختن فیلم نامه هایی شدم که یک سال برای آنها زحمت کشیده بودم و در نهایت تصمیم گرفتم از راه دیگری وارد این مسئله شوم، و موضوع آن را پیرامون مهرورزی و عشق ورزی قرار دهم.
درخشنده در ادامه، از "معماری" و "سینما" به عنوان فرهنگ، هویت و عناصر اصلی مردم شناسی جوامع یاد کرد و افزود: این دو به عنوان دو بال از یک پرنده هستند که اگر به صورت درست در کنار یکدیگر قرار گیرند تعالی و بالندگی و توسعه را در بسیاری از زمینه ها به وجود خواهند آورد.
کارگردان صاحب نام کشورهمچنین ادامه داد: متاسفانه جایگاه معماری در سینما و فیلم های ما فقط به لحاظ تاریخی مورد توجه قرار می گیرد و در سایر ژانر ها حضور بسزایی نداشته است.
وی معماری را همچون سینما دانست و افزود: وقتی فیلمی ساخته می شود تمام سکانس ها بیننده را لحظه به لحظه تا پایان آن همراهی می کند این امر در معماری هم به همین شکل اتفاق می افتد و وقتی وارد یک فضای خلاقانه می شویم تمام عناصر سازنده انسان را به فضا های دیگر و مرتبط، راهنمایی و همراهی می کنند.
وی همچنین عامل موفقیت در همه ی کارها را عشق به آن کار دانست و افزود: این عشق است که آدم را نصف شب بیدار می کند و می گوید این فضا در معماری باید اینگونه باشد یا این کاراکتردر سینما باید بدین شکل انجام پذیرد.
درخشنده در ادامه با توجه به حضورش در تبریز، این شهر را شهری زیبا با مناظر شهری منحصر بفرد و مردم شهر تبریز را مردمانی بافرهنگ خطاب کرد.
وی همچنین به واقعیت های موجود در سینما اشاره کرد و گفت: وقتی واقعیت هایی در سینما به نمایش گذاشته می شود اسم آن سیاه نمایی نیست و چیزی است که باید اصلاح و پیرامون آن بحث شود.
این کارگردان سینما همچنین در پاسخ به سوال یکی از حاضران در جلسه در خصوص رابطه بین کودک و نوجوان با معماری گفت: در بحث کودک و نوجوان باید با آنها گفت و گو کنیم، متاسفانه امروزه اکثر احساسات در خانواده ها مطرح نمشود، همه حرفشان را در خودشان نگه میدارند در حالی که کودکان چه در فضای آموزش و پرورش و چه در فضای خانواده باید دیده شوند و عواطف خود را بیان کنند، در این راستا بیان احساسات و مهرورزی و عشق ورزی به آنها باید آموزش داده شود.
وی در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص اینکه وی عقیده فمینیستی دارد یا نه، گفت: زن و مرد می توانند در کنار هم به جای اینکه به همدیگر نگاه کنند به یک نقطه سوم و هدف مشترک و مشخص نگاه کنند؛ اگر منظور شما از فمینیستی بودن، دفاع از حقوق از دست رفته زنان است بله من فمینیست هستم؛ اگر زنان 50 درصد افراد جامعه را تشکیل دهند 50 درصد دیگر حامعه را هم زنان تربیت می کنند، پس آگاهی زنان در توسعه و تعالی خودشان و فرزندانشان و خانواده و شهر و جامعه شان نقش اساسی دارد.
درخشنده همچنین تاکید کرد: زن و مرد با هم یکی هستند و در این بین کسی برتر است که فکر و اندیشه برتری داشته باشد.
نظر شما