15 طرح تولیدی بزرگ استان که آسیب‌دیده و یا در معرض آسیب بودند با موافقت مدیران عامل بانک‌های صنعت و معدن، تجارت، ملی و پارسیان مشکلاتشان رفع شد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمدناصر نیکبخت، که در کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان سخن می گفت با تأکید بر اینکه اهداف و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در سالجاری باید عملیاتی شود، گفت: براساس تأکیدات مقام معظم رهبری بر اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باید برنامه‌های تدوین در این زمینه اجرایی شود.

وی همدان را یکی از پیشروترین استان‌های کشور در زمینه اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: ستاد تسهیل استان همدان 3 جلسه در هفته تشکیل می‌شود که بر این اساس معاونان استانداری و فرمانداران شهرستان‌ها موظف هستند واحدهای تولید استان را رصد و در راستای رفع مشکلات آنها برآیند.

استاندار همدان با بیان اینکه واحدهای تولیدی بزرگ نیازمند تسهیلات باید از طریق بانک‌ها کمک حمایتی دریافت کنند، خاطرنشان کرد: 15 طرح تولیدی بزرگ استان که آسیب‌دیده و یا در معرض آسیب بودند با موافقت مدیران عامل بانک‌های صنعت و معدن، تجارت، ملی و پارسیان از بن بست خارج شدند.

وی با اشاره به راه‌اندازی واحدهای تولیدی جدید گفت: طرح تولیدی صنایع چوب به صورت خودجوش در امتداد اهداف اقتصاد مقاومتی با سرمایه‌گذاری 11 میلیارد تومان در شهر جورقان افتتاح شد و زمینه اشتغال 650 نفر را فراهم کرد در حالی که پتروشیمی ابن‌سینا با صرف 1000 میلیارد تومان سرمایه زمینه اشتغال برای 500 نفر فراهم می‌کند.

نیکبخت با بیان اینکه باید برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در استان فعال‌تر شود، عنوان کرد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان همدان تشکیل شده است و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با این ستاد ارتباط تنگاتنگی داشته باشند و از انجام کارهای موازی پرهیز کنند.

وی افزود: یکی از سم‌های مهلک برای اجرای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد ملی و غیروابسته هر کشوری قاچاق است و متأسفانه بیشترین آسیب را قاچاق به هویت اقتصادی هر کشور وارد می‌کند.

استاندار همدان اظهار داشت: در سال‌‌های اخیر قاچاق کالا و ارز آسیب فراوانی را بر کشور وارد کرده که هنوز تاوان آن را پرداخت می‌کنیم و واحدهای تولیدی آسیب دیدند و وضعیت به گونه‌ای شده بود که فردی به نام «جمشید بسم‌الله» نرخ ارز را تعیین و قیمت ارز با نوسانات بسیاری روبه رو بود.

وی عنوان کرد: نیروهای امنیتی و انتظامی استان در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز تلاش شبانه‌روزی را داشتند و شاهد هستیم بسیاری از محموله‌های قاچاق کالا از استان‌های مختلف عبور کرده و در ایستگاه‌های بازرسی همدان در دام پلیس گرفتار شدند.

نیکبخت گفت: 35 درصد ازکالاهای قاچاق وارد شده در کشور منجر به کشف می‌شود و مابقی در سطح عرضه باقی می‌ماند که به تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی آسیب وارد می‌کند.

وی افزود: با فعال شدن واحدهای تولیدی باید بازار فروش برای محصولات آنها فراهم شود و در این راستا مبارزه با قاچاق در امتداد اقتصاد مقاومتی نیز باید تشدید شود.

استاندار همدان با بیان اینکه مردم براساس فرمایش مقام معظم رهبری باید از مصرف کالای خارجی پرهیز کنند، تصریح کرد: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید کارکارشناسی و تحقیقاتی شود و برخورد گاز انبری با قاچاق در دستور کار قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه اشتغال مشمولان غایب وظیفه عمومی در واحدهای تولیدی استان ممنوع است، افزود: کارفرمایان باید از جوانان دارای مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت سربازی برای تأمین نیروی انسانی استفاده کنند.

 

کد خبر 546119

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار