10 میلیارد 400 میلیون تومان اعتبار جهت اصلاح سیستم گرمایشی مدارس همدان

استفاده از بخاری‌های گازی هوشمند می‌تواند انقلابی در سیستم گرمایشی مدارس ایجاد کند.

به گزارش خبر آنلاین از همدان ؛ عبد‌الرضا فولادوند، مدیرکل آموزش وپرورش استان که در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این استان سخن می گفت با بیان اینکه استفاده از بخاری‌های گازی هوشمند می‌تواند انقلابی در سیستم گرمایشی مدارس باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به اتفاقات و سوانح رخ داده در فصل زمستان، آموزش و پرورش در توجه به مسئله گرمایشی مدارس حساس شده است!

وی به در نظر گرفتن اعتبار 10 میلیارد و 400 میلیون تومانی به صورت سالانه در خصوص سیستم گرمایشی اشاره کرد و گفت: سال گذشته 7 میلیارد تومان از این اعتبار پیش‌بینی شده تخصیص یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: استفاده از بخاری گازی هوشمند با تأییدیه سازمان استاندارد، شرکت گاز و راه و شهرسازی کمک به مدیران آموزشی و استفاده از تکنولوژی روز است و در صورت رفع قوانین همکاری لازم در این خصوص خواهیم داشت.

فرزاد تیموری، مدیرکل نوسازی، تعمیر و تجهیز مدارس استان همدان نیز گفت: استفاده از بخاری گازی در تمام مراکز آموزشی، مساجد و اماکن اداری ممنوع شده است.

فرزاد تیموری با تأکید بر اینکه بخاری گازی هوشمند باید تأییدیه دریافت کند، افزود: در صورت تأیید شرکت گاز و راه و شهرسازی استفاده از این بخاری را در مدارس خواهیم داشت و با کاهش هزینه مصرف گاز استفاده از این بخاری به نفع مدارس خواهد بود.

این مسؤول، نصب بخاری گازی در مدارس دارای جمعیت کمتر از 17 نفر را استثناء برشمرد و تصریح کرد: هم اکنون استفاده از شوفاژ و حرارت مرکزی استاندارد تجهیزات گرمایشی در مدارس مورد تاکید است.

مدیرکل نوسازی، تعمیر و تجهیز مدارس استان همدان یادآور شد: 60 درصد از کل مدارس استان از شوفاژ و سیستم حرارت مرکزی و 40 درصد نیز از بخاری گازی و نفتی استفاده می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از بخاری نفتی در صورتی است که بسیاری از روستا‌ها گاز دارند اما به دلیل ممنوعیت استفاده از بخاری گازی از بخاری نفتی استفاده می‌کنند.

 

کد خبر 547127

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار