حجم مسافری که در آینده نزدیک وارد استان می‏‎شود می‌طلبد مسیر گردشگری جدید در همدان تعریف شود تا ماندگاری مسافر در استان افزایش یابد، میانگین ماندگاری مسافر در همدان 1.5 روز بود که اکنون به دو روز رسیده است

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ علی خاکسار، معاون گردشگری میراث فرهنگی همدان که در کارگروه گردشگری این شهر سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: با تقویت زیرساخت‌ها و محورهای گردشگری می‎توان به ماندگاری گردشگر در همدان کمک کرد.

وی با اعلام اینکه کشور به 7 منطقه گردشگری تقسیم شده است گفت: در این تقسیم‎بندی استان‌ها به مناطقی تقسیم شده تا تورهای تلفیقی شکل گرفته و موجب رونق گردشگری شود و در این تقسیم همدان به عنوان منطقه 7 شاهد رشد گردشگر داخلی خواهد بود.


خاکسار، با اشاره به اینکه باید در راستای ماندگاری بیشتر مسافران در استان تلاش جدی تری صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: همدان دارای 29 مسیر گردشگری و شامل 9 شهرستان است.

وی افزود: در مسیر گردشگری، شهر همدان بر چهار اثر تپه هگمتانه، گنبد علویان، آرامگاه بوعلی و آرامگاه باباطاهر تکیه شده است.

وی با بیان اینکه در همدان آثار تاریخی بی‌نظیری وجود دارد که از قابلیت آنها استفاده نمی‎شود، تاکید کرد: با تقویت زیرساخت‎ها، محورها و مسیرهای گردشگری می‎توان به ماندگاری گردشگر در همدان کمک کرد.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان محور سد اکباتان را یکی از مسیرهای گردشگری دانست و یادآور شد: در آینده نزدیک شاهد ثبت جهانی روستای ورکانه و دستکند ارزانفود نیزخواهیم بود.

رسول ابراهیم خانی، مدیر راه و شهرسازی شهرستان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده برای حضور مسافران در همدان، اظهار کرد: مسیر سد مسیری توریستی است که از نظر چشم‎انداز طبیعی ظرفیت خوبی برای گردشگری دارد.


وی با اشاره به تعریض مسیر، یادآور شد: در حریم سد اگر مانعی برای تعریض باشد موجب می‎شود که راه‎های جایگزین انتخاب شوند.

این مسئول با بیان اینکه 9 میلیارد و 700 میلیون تومان بودجه برای تبدیل مسیر روستایی به راه اصلی در مسیر سد اکباتان لازم است، گفت در این مسیر پنج پارکینگ نیز پیش‌بینی شده است.

 

کد خبر 549255

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار