محكم افزود: متاسفانه برخي باشگاه هاي ورزشي در استان به افراد مصرف اين داروها را توصيه ميكنند و جوانان و نوجوانان هم اطلاعي در خصوص اعتيادآور بودن آن ندارند.
وي يادآور شد: اين داروهاي استروئيدي به شدت اعتيادآور است به طوري كه فرد پس از مصرف آن سرحال است و در صورت عدم مصرف دچار اضطراب، افسردگي و بي قراري مي شود.
محكم گفت: صداي مرداني كه اين داروها را مصرف مي كنند در درازمدت نازك مي شود و دچار اختلالات هورموني و ناباروري ميگردند.
مسئول دفتر پيشگيري و درمان اعتياد بهزيستي فارس افزود: اين افراد اگر در سنين نوجواني باشند دچار رشد نامتوازن بدن و بلوغ زودرس و پرخاشگري مي شوند و دست به كارهاي ضد اجتماعي مي زنند.
محكم گفت: داروهاي بدنسازي فرد را در طولاني مدت دچار يك عارضه رواني به نام عدم رضايت از قيافه و ظاهر مي كند و در برخي موارد بيمار بايد چندين ماه زير نظر روانشناس و روانپزشك باشد.
وي ادامه داد: در تعدادي از باشگاه هاي بدنسازي استان توصيه به مصرف اين داروها مي شود و در مواردي ميزان مصرف 20 برابر حد معمول است كه اين موضوع نگران كننده مي باشد.
محكم يادآور شد: طي اقداماتي كه با هماهنگي بهزيستي استان، دانشگاه علوم پزشكي شيراز و تربيت بدني صورت گرفته جلساتي با باشگاه هاي بدنسازي تشكيل شده و به طور كلي توليد، عرضه و مصرف اين مواد در باشگاه ها ممنوع اعلام شده است.
مسئول دفتر پيشگيري و درمان اعتياد بهزيستي فارس گفت: در سالهاي اخير آگاه سازي مطلوبي در خصوص مصرف داروهاي بدنسازي انجام گرفته و جوانان هشدارها در اين خصوص را بيش از پيش پذيرفته اند اما همچنان شيوع آن نگران كننده است.
محكم افزود: جوانان بايد بدانند اگر قرار است ورزشكار شوند بايد فعاليت هاي مطلوب بدني انجام دهند و ساليان سال ورزش كنند و با آمپول و دارو نمي توانند در اين خصوص به اهداف خود برسند.
«خبرجنوب» نوشت: مسئول دفتر پیگیری و درمان اعتیاد بهزیستی فارس گفت: مصرف داروهای بدنسازی توسط افراد ممنوع است و اعتیاد می آورد.
کد خبر 557393
نظر شما