ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز توضیح داد: پلمب واحدهای فروش موبایل به چه علت بود؟

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اطلاعیه‌ای بر لزوم داشتن نمایندگی برندهای موبایل برای واحدهای فروش موبایل در کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نظر به اخبار منتشره در برخی رسانه‌های کشور و با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی صحیح و دقیق و به منظور تنویر افکار عمومی در خصوص مقابله با قاچاق گوشی تلفن همراه موارد ذیل به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می‌رسد:

1-  امروزه گوشی تلفن همراه به یک کالای ضروری با کاربردهای متنوع در زندگی آحاد جامعه تبدیل شده و دسترسی به این کالا و خدمات پس از فروش، حق شهروندان و مصرف‌کنندگان است. لذا ستاد مرکزی در نظارت بر اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا، همواره اصل را بر ضرورت تأمین حداکثری منافع و حقوق مصرف‌کننده قرار داده است.

2- مطابق ماده 4 قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، واردات کالاهای سرمایه‌ای،‌ الکترونیکی، ارتباطی و... مستلزم وجود نمایندگی و زنجیره تأمین و ارائه خدمات پس از فروش می‌باشد. لذا هر کالایی که مشمول مقررات حاکم بر ماده قانونی فوق باشد از جمله انواع گوشی‌های تلفن همراه برای ثبت سفارش و واردات رسمی، باید نمایندگی رسمی داشته و نسبت به تأمین حقوق مصرف‌کنندگان از طریق ارائه گارانتی‌های معتبر و شبکه خدمات پس از فروش اقدام کنند و این مقررات عام بوده و اختصاص به نشان تجاری خاصی ندارد.

3- ثبت و شناسه دارکردن گوشی تلفن همراه یک اقدام نرم‌افزاری برای فعال نشدن گوشی‌های قاچاق بوده و ارتباطی با اجرای ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق مبنی بر جمع‌آوری کالاهای قاچاق از سطح عرضه (واحدهای صنفی) ندارد.

4- پلمپ چند واحد صنفی عرضه‌کننده‌ گوشی تلفن همراه در سطح عرضه‌ تهران با حکم مراجع محترم قضایی توسط ضابطین محترم انجام و هیچ ارتباطی با اجرای طرح ثبت شناسه گوشی‌های تلفن همراه و ارائه خدمات توسط اپراتورهای سه گانه کشور (رجیستری) نداشته که اخبار تکمیلی آن متعاقباً به سمع و نظر مردم شریف کشورمان خواهد رسید.

5- هدف از اجرای طرح شناسه‌دار کردن گوشی تلفن همراه (رجیستری) صرفاً مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه بوده و واردکنندگان را ملزم می‌کند که شماره سریال گوشی‌های وارداتی را در سامانه‌ی مربوط ثبت و ارائه خدمات به یک گوشی تلفن همراه برای اولین بار از هریک از اپراتورهای سه‌گانه‌ی منوط به ثبت در این سامانه است.

6- مسؤولیت اجرای طرح شناسه‌دار کردن گوشی تلفن همراه (رجیستری) وفق مصوبات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا که با حضور آقایان وزرای عضو و به ریاست معاون اول رییس جمهور انجام شده بر عهده‌ی وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات است که با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک جمهوری اسلامی ایران در حال انجام بوده و اطلاع‌رسانی نسبت به ابعاد آن توسط وزارت ارتباطات و فن‌‌آوری اطلاعات بزودی انجام خواهد شد. لیکن اطمینان داده می‌شود که اجرای طرح مذکور هیچگونه مشکلی در استفاده‌ شهروندان از خدمات اپراتورهای سه‌گانه تلفن همراه در کشور ایجاد نخواهد کرد.

 

22339

کد خبر 559358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    33 1
    يعني قبل از اينكه ايفون بياد يا مثل الان فراگير بشه هيچ برند موبايلي نبود كه نمايندگي نداشته باشه اما توزيع بشه?? خدا كنه كه فقط بخاطر قاچاق ونفس عمل باشه.
    • رضا.بچ IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
      0 0
      چرا. بوده. منتها هیچکدوم مثل اپل فراگیر نبوده و سهم بزرگی توی این وازدات بی حساب کتاب نداشته. مشکل این مملکت اینه که مردم همه از مشکلات شاکی ن و نقد میکنن ولی ابدا حاضر نیستن ذره ای هزینه بابت اصلاح اختار و رفع مشکلات متحملشون بشه
    • بی نام DE ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
      1 0
      الان سامسونگ 5 تا مدعی نمایندگی رسمی داره که هیچکدام سرویس و خدمات درستی به مردم نمیدن کسی باهاشون کاری نداره
  • مخالف GB ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    3 0
    چرا الان يادشون اومد كه قانون رو اجرا كنن؟ چه مناسبتى بود؟ اصلاً اين روش درسته كه يك عده بريزن توى بازار و موبايل ها رو از توى مغازه ها جمع كنن؟ مگه اون مغازه دار اينا رو مفتى گيرش اومده؟ ايا اين برنامه تا جمع اورى اخرين موبايل قاچاق از بازار ادامه پيدا مى كنه؟ يا اينكه يك تعدادى موبايل كه جمع شد اين طرح متوقف مى شه؟ اين موبايلها رو چكارشون مى كنن؟ واقعاً از بينشون مى برن؟ يا .... گناه اون كاسب خرده فروش چيه؟ وارد كننده قاچاق چه ضررى مى كنه؟
    • بی نام EE ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۵
      0 2
      دادا يعني مغازه دار جنس قاچاق بخره و بفروشه كسي هم كاريش نداشته باشه