به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمدرضا مسیب زاده، با اعلام مطلب فوق در جمع خبرنگاران همدانی افزود: سال تحصیلی گذشته یک میلیون و 200 هزار جلد کتاب در مدارس کشور توزیع شد که امسال نیز این رویه ادامه دارد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: امامان (ع) بهترین الگوی عملی سبک زندگی اسلامی هستند که آموزش و پرورش برای آشنا کردن دانش آموزان با رفتار، منش و زندگی ائمه 14 عنوان کتاب با عنوان مصباح الهدی را در یک میلیون نسخه چاپ و در مدارس توزیع کرده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه استان همدان ظرفیت برگزاری مسابقه های بین المللی قرآن را دارد، خاطرنشان کرد: سی و چهارمین دوره مسابقه های قرآن، عترت و نماز دانش آموزان کشور در دو بخش پژوهش در خراسان رضوی و آوایی در استان همدان در حال برگزاری است.
مسیب زاده تصریح کرد: دو برنامه پنج ساله برای برگزاری مسابقه های قرآنی در نظر گرفته شده که هم اینک در سال هفتم قرار داشته و پس از همدان این دوره از مسابقه ها به ترتیب در استانهای اردبیل، تهران و زنجان برگزار می شود.
وی افزود: اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش فعالیتهای مستمر و گسترده ای در این حوزه ها پیش بینی کرده و برگزاری مسابقه ها هدف نیست بلکه وسیله ای برای رسیدن به اهداف قرآنی و ایجاد رقابت و رفاقت در فضای صمیمی است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش برای تربیت میلیونها حافظ قرآن، فعالیتی را از سال 92 با عنوان حفظ ترتیبی قرآن در قالب طرح حفظ نور شروع کرد که در این راستا یک سامانه ملی نیز راه اندازی شد.
مسیب زاده افزود: سه میلیون و 600 هزار نفر در این سامانه در هفت سطح یک جزء (جزء اول یا سی ام)، سه، هفت، 10، 15، 20، 30 جزء نامنویسی کردند.
وی اضافه کرد: بیبشتر این افراد برای نخستین بار بود که حفظ قرآن را آغاز می کردند که در نهایت یک میلیون و 400 هزار نفر از این تعداد آماده حضور در آزمون پایانی شدند.
وی گفت: پس از برگزاری آزمون یک میلیون و پنج هزار نفر از شرکت کنندگان حداقل امتیاز را کسب کرده که از این تعداد 900 هزار نفر در حفظ یک جزء و مابقی در 6 سطح دیگر قرار داشتند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: طرح حفظ موضوعی قرآن نیز از سه سال پیش آغاز شد و در سال نخست اجرای این طرح 6 کتاب تدوین شد همچنین در ادامه برای هر پایه یک کتاب با 11 عنوان در نظر گرفته شد.
محمدرضا مسیب زاده در ادامه یادآور شد: با وجود برگزار نشدن مسابقه های بین المللی قرآن کریم از سال 78 تاکنون، امسال این دوره از مسابقه ها در دو رشته حفظ و قرائت برگزار می شود.
مسیب زاده افزود: 30 تا 50 کشور مسلمان جهان در این دوره از مسابقه های بین المللی قرآن در ایران شرکت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: تاکنون سه استان برای برگزاری این دره از مسابقه ها اعلام آمادگی کردند که همدان نیز ظرفیت برگزاری این دوره از مسابقه ها را دارد.
وی گفت: وزارت آموزش و پرورش فعالیت های مختلفی در حوزه های دینی و فرهنگی پیش بینی کرده که بخشی از آن در اداره کل قران، عترت و نماز پیگیری می شود.
وی با عنوان سه اصل حاکم در برنامه های دینی وزارت آموزش و پرورش افزود: تمامی فعالیت ها باید با محوریت مدرسه انجام شود چون هر جا به این مولفه بی توجهی شده آسیب دیده ایم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: فعالیت های این وزارتخانه باید فراگیر و اثر بخش باشد چون این وزارتخانه مکلف به پرورش و تربیت 13 میلیون دانش آموز است و طرحهای این اداره کل باید تمامی دانش آموزان را دربر گیرد.
مسیب زاده اضافه کرد: توسعه مشارکت و مشارکت پذیری از دیگر اولویتهای این اداره کل است که در این راستا نهادها و ارگانها باید مشارکت داشته باشند و از ظرفیت فرهنگیان نیز بهره گرفته شده است.
لازم به ذکر است سی و چهارمین دوره مسابقه های قرآن، عترت و نماز دانش آموزان کشور با حضور 500 دانش آموز دختر مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم در همدان در حال برگزاری است.
این دور از مسابقه ها در سه رشته قرائت، ترتیل و حفظ قرآن از هشتم مرداد آغاز و تا 11 مرداد ماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
46
نظر شما